Zomerse 'huurlingen' alweer weg bij Lommel SK en bij Union Sint-Gillis

Sport | De selecties van Lommel en Union zijn opnieuw wat uitgedund. Beide teams namen deze week afscheid van een speler die ze pas enkele maanden geleden trots aankondigden als nieuwe aanwinst.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Union Sint-Gillis maakte maandag bekend dat Soufyan Ahannach opnieuw zijn koffers heeft gepakt. De Nederlander werd vorige zomer gehuurd van Brighton maar kon nooit een vooraanstaande rol opeisen. De middenvelder mocht enkel starten in de bekermatch tegen Verlaine en kwam in de competitie niet verder dan twee invalbeurten. Tijdens zijn debuut in de Proximus League kreeg Ahannach trouwens meteen een rode kaart onder de neus geduwd. De Nederlander gaat opnieuw aan de slag in zijn vaderland, waar Go Ahead Eagles hem een contract gaf tot het einde van het seizoen.

Ook Brendan Schoonbaert zal zich zijn avontuur in de Proximus League wel anders hebben voorgesteld. De jonge verdediger werd in de zomer uitgeleend van Club Brugge aan Lommel SK, maar Schoonbaert kwam slechts 2x in actie voor de Limburgers. In de competitie stond hij 90 minuten tussen de lijnen tegen Roeselare en in de beker speelde hij ook een volledige match mee tegen Standard. Schoonbaert zou volgens Het Nieuwsblad nu uitgeleend worden aan KMSK Deinze; de autoritaire leider in de hoogste amateurliga. Dat nieuws werd nog wel niet bevestigd door de club(s).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top