De MIA's - Volg het spektakel vanop de eerste rij!

Festivals | Op donderdag 6 februari is het weer tijd voor de MIA's, de muzikale hoogmis van de Belgische muziekindustrie. Op Pickx live en pickx.be kan je werkelijk álles volgen, van de eerste aankomst op de rode loper tot de laatste noten van de grote show. Een overzicht!

Naar de live!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De avond zal er als volgt uitzien: om 17u30 gaan we van start met de purperen loper, waarop alle BV's en artiesten die present tekenen zich van hun beste kant laten zien. Om 19u, in aanloop naar de sector awards, bieden wij een overzicht van het beste uit vorige edities van de MIA's aan, en een aantal exclusieve reportages over artiesten die dit jaar hopen een prijs mee naar huis te nemen. Om 20u krijgen we de sector awards, waarin de prijzen door de muzieksector uitgereikt worden. En dan, omstreeks 20u30, is het showtime! Het belooft dit jaar weer een uitzonderlijk spektakel te worden: niet te missen, dus! 

Dat het een gedenkwaardige editie zal worden, staat buiten kijf: er zijn optredens van Arno, Balthazar, Clouseau, IBE, Laura Tesoro, Lost Frequencies en Zwangere Guy!

De grote kanshebbers zijn overigens Laura Tesoro (die kans maakt op een MIA voor Pop en Solo Vrouw), Lost Frequencies (genomineerd in de categorieën Album en Dance) en Zwangere Guy (Album, Auteur/Componist, Nederlandstalig, Live-Act, Solo Man, Videoclip en Urban).

Ontdek hier alle genomineerden.

O ja: één prijs is natuurlijk al uitgereikt. Arno, Le plus beau d'Ostende, krijgt een oververdiende Lifetime Achievement award. Die hij wellicht op zijn eigen onnavolgbare manier in ontvangst zal nemen.

Afspraak op donderdag 6 februari vanaf 17u30 op televisie (op Pickx live, enkel voor Proximus-klanten), en op het web (voor iedereen, op pickx.be!)

Bekijk hier alvast enkele hoogtepunten van de rode loper van vorig jaar!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top