Live NBA op Martin Luther Kingdag

Sport | Op Martin Luther Kingdag, een officiële feestdag in de Verenigde Staten, staan er traditiegetrouw een pak basketbalwedstrijden uit de NBA geprogrammeerd. Je kan deze avond en nacht drie wedstrijden live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We starten de avond met een duel tussen de Brooklyn Nets en de Philadelphia 76ers, twee subtoppers uit de Eastern Conference. De Brooklyn Nets verloren hun drie laatste wedstrijden en staan nu achtste, nog altijd een plaats die recht geeft op de Play-offs, het doel van Kyrie Irving en co. De Philadelphia 76ers wonnen dan weer hun laatste drie wedstrijden en tellen ondertussen al 28 overwinningen, dat zijn er tien meer dan hun tegenstander. De Sixers missen wel Joel Embiid met een blessure aan de vinger.

In de nacht van maandag op dinsdag staat de topaffiche tussen de Boston Celtics en de LA Lakers op het programma. Een topper die voor de Celtics op een slecht moment lijkt te komen na drie nederlagen op rij. Bij de Celtics is Kemba Walker twijfelachtig. De Lakers staan aan de leiding in de Western Conference en versloegen zaterdag nog de Houston Rockets met 115-124, ondanks 69 (!) punten van het duo Westbrook-Harden. Worden de Celtics het volgende slachtoffer van LeBron James en co?

Later kan je kijken naar de wedstrijd tussen de Portland Blazers en de Golden State Warriors. Golden State, jarenlang de topploeg in de NBA, staat op een troosteloze laatste plaats in de Western Conference met slechts tien zeges en maar liefst 34 nederlagen. Zonder hun twee grootste sterren Stephen Curry en Klay Thompson verloren de Warriors negen van hun laatste tien wedstrijden. Hun meeste recente wedstrijd, tegen Orlando Magic, werd wel winnend afgesloten. Kunnen ze ook gaan winnen in Portland, dat volop mee strijd voor een plaats in de Play-offs?

NBA

Maandag 20 januari 21u
Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers (Eleven Sports 2)

Dinsdag 21 januari 1u30
Boston Celtics - LA Lakers (Eleven Sports 2)

Dinsdag 21 januari 4u
Portland Blazers - Golden State Warriors (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top