Losada (Beerschot) 'not amused' met tegengoal; Christiansen (Union) reageert op gerucht rond Théréau

Sport | Beerschot is er ook in de tweede thuiswedstrijd op een rij niet in geslaagd om de eerste overwinning van 2020 te boeken. De Mannekes bleven op een 1-1 gelijkspel steken tegen Union waardoor ze nu niet langer alleen op kop staan in de tweede periode.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hernan Losada was na de match niet te spreken over de manier waarop de tegengoal tot stand kwam. "Het was een aanval voor ons waarin we de 2-0 konden scoren, maar door die foute pass (van Noubissi, red.) komt er een scherpe counter van Union en staat het plots 1-1. We hadden in dat omschakelmoment van Union zeker ergens een professioneel foutje moeten maken, maar door een opeenstapeling van foute beslissingen werd het dan 1-1."

Door dat gelijke spel zit Beerschot aan 2 op 6 in eigen huis; te weinig voor een periodetitelpretendent. "We hadden er zelf ook meer van verwacht. Maar met dertien punten staan we wel nog altijd op kop van de tweede periode. Bovendien haalden we negen van onze dertien punten op verplaatsing. In deze reeks kan gewoon iedereen van iedereen winnen. We gaan gewoon opnieuw vol voor de overwinning."

Goede reactie

Ook Union wacht intussen alweer vier matchen op een overwinning. Maar ook voor de Brusselaars blijven er mogelijkheden liggen in de tweede periode. "Ik was blij met de manier waarop mijn team hier een punt pakte. Niet in het minst met hoe we in de tweede helft reageerden op die snelle achterstand. De mentaliteit zat goed en we probeerden ons spel gewoon te spelen. Door dit gelijke spel zijn we nog steeds in de running voor de tweede periode. We zullen blijven vechten tot het einde."

Mét misschien een extra doelpuntenmachine in de hoedanigheid van Cyriel Théréau? De club werd de voorbije week regelmatig gelinkt aan de inmiddels 36-jarige ex-spits van Anderlecht en Charleroi. "Maar op dit moment is daar niks van aan", reageerde Christiansen. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top