Gamel (Roeselare) heeft het moeilijk met wederkerend fenomeen; Bracconi (Virton) looft 'kilometervreters'

Sport | Christophe Gamel heeft zaterdag zijn eerste nederlaag als coach van KSV Roeselare geleden. Excelsior Virton kwam dankzij een snedige tweede helft met 0-2 winnen op Schiervelde en komt zo tot op één punt van Beerschot en Lommel in de tweede periode.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor Roeselare betekent de nederlaag tegen Virton dat het opnieuw drie punten achter komt op de veilige zesde plaats van Lommel. "We speelden nochtans een goede eerste helft", opperde Gamel na de match. "Maar helaas scoorden we niet op de momenten dat het kon. In de tweede helft zijn we dan de verkeerde keuzes beginnen maken en slikken we twee vermijdbare goals. Het is opmerkelijk dat we vaak goals binnen krijgen in het begin van de eerste of de tweede helft. Ik weet niet hoe dat komt... Ligt het aan de jeugdigheid of is er een gebrek aan concentratie? Nu ja, je loopt vroeg of laat altijd tegen een nederlaag. Maar hoe je op die nederlaag reageert is het belangrijkste."

Christian Bracconi was tevreden dat zijn team de rug rechtte na de nederlaag tegen Lokeren. "Het was een hele zware match", stelde hij. "Veel van mijn spelers hadden 12 tot 13 kilometer gelopen. Maar we zijn goed als blok blijven spelen en konden in de tweede helft ons goaltje meepikken. Nadien kregen we nog voldoende kansen om de match te beslissen, maar dat lukte pas op het einde waardoor het toch nog spannend bleef tot in de slotminuut."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top