Ontdek de special Once Upon A Time … Quentin Tarantino op Proximus Pickx

Quentin Tarantino is een fenomeen. Hij regisseerde de kaskrakers Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Jackie Brown, en pakte onlangs uit met Once Upon A Time in Hollywood, een film die wel eens hoge ogen zou kunnen gooien tijdens de Oscaruitreiking. 
Ontdek de special Once Upon A Time … Quentin Tarantino op Proximus Pickx © Sony Pictures

Proximus Pickx pakt vanaf maandag 20 januari uit met een Tarantino-special, waarin je de films ontdekt die een inspiratiebron vormden voor zijn meest recente hersenspinsel. In het aanbod zit ook de niet te versmaden western Django Unchained en de twee eerste Hostel-films, waarvan hij uitvoerend producent is.

De special is in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx terug te vinden onder de naam Once Upon A Time … Quentin Tarantino!

Bob & Carol & Ted & Alice

Bob & Carol & Ted & Alice

Documentairemaker Bob Sanders en zijn vrouw Carol wonen een groepstherapiesessie bij, waarbij men de nadruk legt op emotionele openheid. Eenmaal thuis in L.A. beslissen ze om er een open relatie op na te houden.
 
Drama van Paul Mazursky met Robert Culp, Natalie Wood, Elliott Gould en Dyan Cannon

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Cactus Flower

Cactus Flower © Columbia Pictures

Omdat zijn jonge minnares Toni moet geloven dat hij getrouwd is, laat tandarts Julian zijn ongehuwde assistente Stephanie doen alsof ze zijn vrouw is.
 
Romantische komedie van Gene Saks met Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn en Jack Weston

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Easy Rider

Easy Rider © Sunset Box / Photo News

Twee hippies die de dag plukken? besluiten hun moto te starten en een tocht door de Verenigde Staten te ondernemen.
 
Drama van Dennis Hopper met hemzelf, Peter Fonda, Karen Black en Jack Nicholson

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Getting Straight

Getting Straight

Harry Bailey is een ambitieuze student die koste wat het kost een thesis wil schrijven. Helaas kent hij een hoop tegenslag en komt er van het schrijven niet veel terecht. Tot overmaat van ramp roept het leger hem naar Vietnam, net nu hij voor de charmes van een jongedame valt.

Drama van Richard Rush met Elliott Gould, Candice Bergen, Jeannie Berlin en Robert F. Lyons

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

The Wrecking Crew

The Wrecking Crew © Hatami / Photo News

Geheim agent Matt Helm wordt eropuit gestuurd om een graaf te klissen, die de wereldeconomie wil kelderen door grote hoeveelheden goud te stelen. De Britse geheime dienst zit echter ook achter de man aan. Zij sturen Freya Carlson om Helm bij te staan, maar hun samenwerking loopt niet altijd op rolletjes.

Met Sharon Tate, Dean Martin, Elke Sommer en Tina Louise

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Model Shop

Model Shop © Columbia Pictures

George Matthews heeft er heel wat geld voor over om een foto te maken van Lola, een Française in L.A. Hij ontdekt dat ze net zo ongelukkig is als hij, en een wilde nacht geeft hen kracht om hun individuele problemen aan te pakken.

Drama van Jacques Demy met Anouk Aimée, Gary Lockwood, Alexandra Hay en Tom Holland

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series


Hammerhead

Hammerhead

De Britse geheime dienst stuurt huurling Charles Hood naar Portugal om het criminele meesterbrein Hammerhead te stoppen. Die wil namelijk een geheim rapport over de nucleaire veiligheid buitmaken.

Thriller van David Miller met Vince Edwards, Judy Geeson, Peter Vaughan en Diana Dors

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series

Arizona Raiders

Arizona Raiders

Clint Stewart is een officier van de Confederatie, die na de Burgeroorlog de leiding krijgt over een politiekorps in Arizona. Hij wil een bende plunderaars onder leiding van William Quantrill een lesje leren.

Western van William Witney met Audie Murphy, Michael Dante, Buster Crabbe en Gloria Talbott

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series

Battle Of The Coral Sea

Battle Of The Coral Sea

De onderzeeboot van commandant Jeff Conway heeft de locatie van Japanse installaties, schepen en onderzeeërs ontdekt en vaart met deze informatie terug naar veilige wateren. Maar voordat het zover is, wordt hun onderzeeboot gesignaleerd en aangevallen. De bemanning wordt gevangen genomen door de Japanse commandant Mori, waardoor het maar de vraag is of zij de belangrijke informatie nog op tijd bij de Amerikaanse legerleiding kunnen krijgen.

Oorlogsfilm van Paul Wendkos met Cliff Robertson, Gia Scala, Teru Shimada en Patricia Cutts

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Gunman’s Walk

Gunman’s Walk

Veeboer Lee lost geschillen op met z’n geweer en hij trachtte zijn beide zoons volgens dat principe op te voeden. Zijn opvliegende oudste zoon Ed doodt op een dag een jonge vrouw, met wie z’n jongste zoon Davy goed overweg kan.

Western van Phil Karlson met Van Hefin, Tab Hunter, Kathryn Grant en Mickey Shaugnessy
Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Django Unchained

Django Unchained

1858. Een premiejager koopt Django als slaaf. De excentrieke Duitse premiejager Dr. King Schultz koopt hem echter vrij. Die wil dat Django hem helpt bij het opsporen van de gebroeders Brittle. Django overtuigt zijn kersverse vriend ervan om zijn vrouw Broomhilda, die samen met hem verkocht werd, te bevrijden uit de handen van plantagehouder Calvin Candie.

Western van Quentin Tarantino met Jamie Foxx, Christoph Waltz, Kerry Washington en Leonardo DiCaprio


Hostel

Hostel © Ronald Grand Archive / Photo News

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over een herberg in Slowakije waar het krioelt van de aantrekkelijke vrouwen. Wanneer ze op hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met de meisjes, maar het blijkt allemaal een dekmantel voor gruwelijke taferelen.

Horrorfilm van Eli Roth, met Quentin Tarantino als uitvoerend producent, met Jay Hernandez, Derek Richardson, Barbara Nedeljáková en Eytor Gudjonsson


Hostel Part II

Hostel Part II

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een ex-klasgenote tegen, die ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn.

Horrorfilm van Eli Roth, met Quentin Tarantino als uitvoerend producent, met Lauren German, Roger Bart, Bijou Philips en Heather MatarazzoQT8: The First Eight

QT8: The First Eight © Wood Entertainment

Deze documentaire focust op de eerste 21 jaar van de carrière van Quentin Tarantino en bevat interviews met diegenen die het meest met hem samenwerkten.
 
De special is in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx terug te vinden onder de naam Once Upon A Time … Quentin Tarantino!
 


Music Maestro

Drie hits ter ere van Mariah Careys 50ste verjaardag

Driewerf hoera! Popzangeres Mariah Carey blaast vandaag 50 kaarsjes uit. Reden genoeg om eens te grasduinen in het rijke muzikale oeuvre van de zangeres met de engelenstem.

Clip van de week: Is Everybody Going Crazy?

Het zijn bizarre tijden omwille van het coronavirus. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven. Onze ‘lockdown light’ loopt nu al

Muziek in tijden van corona: klassiek bij je thuis

Concerten bij je thuis! De komende weken kan je van de nood een deugd maken en je woonkamer omtoveren tot een heuze concertzaal. Maar liefst veertien Europese klassieke concertzalen gaan de komende ti

Deze 5 muziekpodcasts moet je zeker gehoord hebben

Podcasts zijn de laatste jaren opnieuw heel populair. Het format biedt luisteraars niets dan voordelen: je kan een programma beluisteren waar en wanneer je wilt, en de kwaliteit van veel uitzendingen

Deze vijf lentehits sleuren je door de lockdown

Vergeet corona en lockdowns: dit zijn de hits die u door deze ellendige periode zullen sleuren. Draaien aan die volumeknop, en meebrullen maar!

Clip van de week: Love Lockdown

Het zijn bizarre tijden omwille van het coronavirus. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven. Ook al spreekt de Belgische regeri

"Live 4 Quarantine": pik topconcerten mee vanuit jouw zetel

De coronapandemie treft naast gewone mensen ook talloze artiesten. Dat weerhoudt enkelen er echter niet van om met vernuftige oplossingen op de proppen te komen. Zo bieden een aantal artiesten livestr

4 concerten die je helpen de coronaquarantaine door te komen

Als gevolg van het coronavirus dienen velen onder ons gedwongen thuis te blijven. Weet je niet meteen wat gedaan met je vrijgekomen tijd, dan heeft Proximus Pickx 4 concerten die het herbekijken meer

5 nieuwe liedjes die u deze week zeker eens moet beluisteren

Er werd de voorbije week heel wat nieuwe muziek op ons afgevuurd. Wij beluisterden voor u dit nieuwe, muzikale geweld en selecteerden 5 singles die u deze week in uw Spotify-lijst mag opslaan.

Clip van de week: 'I Love Me' van Demi Lovato

Demi Lovato is terug. Na een overdosis in 2018 stelt de zangeres het beter en daar zingt ze ook over in haar nieuwe single.

Vergeet corona, ziehier de festivalzomer

Corona is alles wat de klok slaat dezer dagen, maar Pickx biedt u prettiger vooruitzichten. Met onze festivalkalender als leidraad kan je tussen vier muren alvast aftellen naar de talloze muziekfeeste

Vijf vrouwelijke artiesten om dit jaar naar uit te kijken

Vandaag is het Internationale Vrouwendag en dus zetten we bij Proximus Pickx vijf vrouwelijke artiesten in de schijnwerpers die we dit jaar van nabij zullen volgen.

Sport in de kijker

On this day: zwarte dag voor het Belgische wielrennen

28 maart 2016 staat te boek als een gitzwarte dag voor het Belgische wielrennen. Dag op dag vier jaar geleden verloor ons land in één klap twee jeugdige wielrenners: Antoine Demoitié en Daan Myngheer.

Uitgelicht: Rode Duivels in de Champions League

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Rooney zet Manchester City op zijn plaats

Een derby is nooit een match zoals een ander. In februari 2011 vormt de partij tussen Manchester United en Manchester City geen uitzondering, want de match werd gekleurd door een buitengewone ingeving

Wielerjargon: de bus en buschauffeur

Nu het wielerseizoen momenteel stil ligt vanwege het coronavirus, halen we enkele klassiekers uit het wielerjargon van stal om zo de voeling met de trappers alvast niet te verliezen. In deze afleverin

On this day: eerste internationale rugbymatch ooit

27 maart 1871 is een datum die bij menig rugbyliefhebber een belletje doet rinkelen. Op die dag vond namelijk de eerste internationale rugbywedstrijd plaats tussen Engeland en Schotland.

Slapende reuzen: Sunderland, "het team van alle talenten"

De kans bestaat dat je er geen flauw benul van had, maar Sunderland is één van de grote namen in de geschiedenis van het Engelse voetbal. De club speelt nu anoniem in de League One, het derde niveau i

One day, one goal: de gouden treffer van Trezeguet

David Trezeguet zal eeuwig in het collectief geheugen van voetbalsupporters blijven als de auteur van het beslissende doelpunt voor Frankrijk tegen Italië in de finale van het EK 2000, dat georganisee

On this day: LA Lakers vestigen zegerecord in NBA

Vandaag exact 48 jaar geleden liep het reguliere NBA-seizoen 1971-1972 ten einde. Een die de geschiedenisboeken zou ingaan, want de Los Angeles Lakers vestigden een zegerecord van 69 overwinningen, te

Uitgelicht: Belgische ploegen in de Youth League

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Sergi Roberto mept PSG tegen het canvas

Er zijn doelpunten die niet omwille van hun esthetische schoonheid, maar omwille van hun belang in het geheugen gegrift staan. Het doelpunt van Sergi Roberto tegen Paris Saint-Germain hoort daar onget

Weekly portrait: spotlight on ... Pieter Timmers

Nu de Olympische Spelen uitgesteld zijn tot een nader te bepalen datum ten laatste in de zomer van 2021, dreigt een afscheid in mineur voor Belgisch topzwemmer Pieter Timmers. De 32-jarige zilverenmed

On this day: Mike Tyson verlaat de gevangenis

Vandaag exact 25 jaar geleden verliet bokslegende Mike Tyson de gevangenis na zes jaar achter tralies voor verkrachting.

Focus op films, series & tv

Lichten uit voor Earth Hour: deze docu’s richten de spots op de klimaatzaak

Vandaag is Earth Hour: een internationaal evenement waarbij de lichten overal ter wereld één uur gedoofd worden, om ons bewust te maken van de klimaatproblematiek. De actie verzeilt misschien op de ac

Dit is uw vrijdagavondfilm: "The Broken Circle Breakdown"

Nu cafés, restaurants en andere etablissementen nog steeds no-go zones zijn, is een gezellige avond voor de buis een aantrekkelijk alternatief. Elke week selecteert Proximus Pickx de vrijdagavondfilm

“Ik wil een elftal kinderen”: de beste quotes uit ‘First Dates’

Het is zover: het internationale succesprogramma ‘First Dates’ heeft nu ook Vlaanderen in zijn greep. De zevende aflevering van de Vlaamse versie was deze week op de buis te zien. Mooie praatjes, merk

Gelukkige 57e verjaardag, Quentin Tarantino!

Quentin Tarantino begon zijn carrière in Hollywood als het enfant terrible van de filmwereld, maar zijn status groeide film na film. Vandaag wordt QT tot de allergrootsten van Tinseltown gerekend. Wij

Nieuw op Netflix vanaf eind maart en in april

De nieuwe serie ‘The Letter for the King’ is gebaseerd op het Nederlandse boek ‘De brief voor de Koning’ van Tonke Dragt.

Niets is wat het lijkt: deze films zetten je hersencellen aan het werk

Op zoek naar afleiding in deze coronatijden? Met deze films uit de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx krijgt verveling alvast geen kans! Wedden dat je hersenen zullen kraken bij deze topfilms?Na

Deze ziekenhuisseries genezen de eenzaamheid in dagen van lockdown

Verscheidene ziekenhuisreeksen zagen de afgelopen jaren het levenslicht. Allen trachten ze op een pragmatische manier het reilen en zeilen achter de ziekenhuismuren bloot te leggen, maar toch beschikk

Keira Kneightley blaast 35 kaarsjes uit: 5 films die je zeker gezien moet hebben

De Britse actrice Keira Knightley wordt vandaag 35 jaar. Een uitstekend moment om eens terug te blikken op de 25-jarige carrière van de Britse en er enkele van haar topprestaties uit te lichten.

“Ik hoop echt dat dit niet ons huis is”: de beste quotes uit ‘Blind Gekocht’

Na het succesvol debuut krijgt het woonprogramma Blind Gekocht een vervolg. In het kraaknieuwe seizoen trekt Dina Tersago opnieuw de baan op met aankoopmakelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Ba

Wie wint de spannende finale van 1 Jaar Gratis?

Het is bijna zover: de ontknoping van de spannende zaterdagavondquiz 1 Jaar Gratis. In dit nieuwe seizoen van de legendarische quiz ontving gastheer Thomas Vanderveken bij de start zestien enthousiast

Drie films die jouw living omtoveren tot dansvloer

Lockdown betekent niet noodzakelijk uren bewegingsloos in je zetel of achter je computer slijten. Proximus stelde een lijst op van drie films die je dansbenen activeren. Alors on danse?

Visionair geblunder: anachronismen in 'Gladiator'

Onnauwkeurigheden zoals rondslingerende Starbucks-bekers op de set of crewleden in beeld, of regelrechte blunders zoals polshorloges in geschiedenisfilms: het zijn geen uitzonderingen, films staan er

Nieuws van het esports-front

Ronde van Zwitserland komt met primeur en laat profs virtuele koers rijden

De organisatoren van de Ronde van Zwitserland hebben vandaag een primeur aangekondigd. De WorldTour-wedstrijd zal tussen 22 en 26 april als eerste een volledig virtuele koers organiseren. "Daarin word

Belgian League: reguliere klassement wordt gerespecteerd in play-offs

Het uur van de waarheid is aangebroken. Na een spannend seizoen, een ommekeer op de laatste dag en de suprematie van Sector One hoopten we in deze eerste play-offs in de geschiedenis van de Belgian Le

Stefano Pinna en Gilles Bernard vertegenwoordigen België op FIFA 20 tegen Zwitserland

Stefano Pinna en Gilles Bernard zijn de beste Belgische vertegenwoordigers op FIFA 20. Daarom vormen zij het duo dat deelneemt aan de nationale esportswedstrijden van de Royal Belgian Football Associa

RIV4L College League: het gaat er hard aan toe in de arena’s van Rocket League

We beginnen aan de negende week van de competitie en alles lijkt in gereedheid voor de eindsprint. De tenoren hebben zich bekend gemaakt maar moeten de kwalificatie nog over de streep trekken, terwijl

De CSGO ESL One Rio Major is uitgesteld door het coronavirus

Het coronavirus dwingt veel organisatoren van esportsevenementen om hun toernooien vanwege de lockdown in veel landen uit te stellen of af te gelasten. Ook de ESL One Rio Major van CSGO, die in mei ve

De ploeg en persoonlijke tactiek van Zulte Waregem-profspeler “Nycom”

Nu de reguliere competitie langzaam ten einde loopt, is het tijd om de profs die deelnemen aan de Proximus ePro League beter te leren kennen. Om te beginnen gaan we naar Zulte Waregem om Nicolas “Nyco

Asensio schenkt Real Madrid de zege in FIFA20-toernooi

Op het veld scoort Marcos Asensio door blessureleed al een tijdje niet meer voor Real Madrid, maar in het populaire voetbalspel FIFA20 heeft hij zijn team zondag de overwinning bezorgd in een onlineto

De ploeg en persoonlijke tactiek van Charleroi-profspeler “Matthax”

Na een bezoekje aan Zulte Waregem en de voorstelling van hun profspeler trekken we vandaag naar Charleroi om hun jonge goudklomp te ontdekken. Matthias “Matthax” Rousselet vertegenwoordigt Sporting Ch

Proximus en de Pro League lanceren de Proximus Pro League e-cup op FIFA 20

De voetbalcompetities liggen tijdelijk stil door de maatregelen die genomen zijn om het Corona-virus in te dijken. De Pro League en haar partners zaten de voorbije week echter niet stil en hebben de k

Stefano Pinna: “Genk kan de Proximus ePro League winnen”

Gedurende wedstrijddagen bevinden zich heel wat mensen in de backstage van de Proximus ePro League. Tussen de begeleiders, coaches, organisatoren en gasten is het onmogelijk om geen interessante en ve

Creatief in tijden van corona: Formule 1 lanceert virtuele GP’s

De Formule 1-wereld ligt net als vele andere sportcompetities helemaal stil wegens het coronavirus. De organisatie achter de brommende bolides is nu met een creatief idee op de proppen gekomen. Alle G

RIV4L College League: ULB neemt koppositie over van EPHEC

We hadden het vorige week al aangekondigd. Hoewel EPHEC mooi aan de leiding stond, volgden in haar spoor PXL en de ULB. En het is inderdaad die laatste die slechts een paar dagen nodig heeft gehad om

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.