Paris Eternal Academy werft Belgische speler aan op Overwatch

Door Proximus

Deel dit nieuws

Paris Eternal Academy heeft eindelijk zijn line-up bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen van Overwatch Contenders, het toernooi met 175.000 dollar prijzengeld.

De Overwatch League staat op het punt te beginnen, net als de Contenders. De Contenders-competitie is een kans om toekomstig talent te ontdekken door ze te confronteren met de rest van de subtop op Overwatch. Paris Eternal heeft zijn eigen academie opgericht om deel te nemen aan de Contenders in Europa.

De tweede line-up zal bestaan uit Tsuna, Erki, Patiphan, Hafficool, MuZe, AFoxx en CQB. Terwijl twee Belgische spelers, Logix en SPREE, al in de belangrijkste league zitten, zal België met AFoxx ook vertegenwoordigd zijn in de Contenders.

Fabio “AFoxx” Veigas zal een belangrijke rol spelen in de nieuwe samenstelling, hij is de flex heal van het team. Voorheen behoorde de Belgische speler tot Angry Titans en verzamelde hij zeer goede resultaten in Contenders. Hij eindigde bijna altijd tussen de eerste en de vierde plaats. Als voormalig teamgenoot van Erki bij AT speelt hij vooral met Ana en Zenyatta.

Het doel van het team is duidelijk: eindigen in de top vier op het plaatsingstoernooi van de Contenders. Met die prestatie zullen ze de competitie kunnen starten zonder wedstrijden te moeten doorstaan tegen de beste teams van de Overwatch Trials die er alles aan zullen doen om opgevist te worden.

AFoxx en zijn team beginnen de competitie op 17 januari met een confrontatie tegen Shu’s Money Crew.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top