Belg Davidp kondigt zijn nieuw CS:GO-team aan

Door Proximus

Deel dit nieuws

Davidp is een professionele Belgische Counter Strike: Global Offensive-speler. Onlangs deed hij van zich spreken door de plek in de ESEA MDL op te eisen van zijn voormalig team, Team Heretics.

Het lijkt erop dat de Belgische speler David Prins een team heeft gevonden na het drama met zijn voormalige teamgenoten bij Team Heretics.

Ter herinnering, ondanks de kritiek van de community stond Davidp recht in zijn schoenen en kreeg hij de kans om een nieuw project op te starten rond de plek in de Mountain Dew League.

Wel, dat is nu gebeurd. Davidp zal samenwerken met devoduvek, ayken, tabz en Bymas onder de tag Demolition Crew. Hij kondigt in zijn tweet aan dat het team zal deelnemen aan alle open qualifiers en alle toernooien die door organisatoren worden aangeboden.

We zullen moeten afwachten of de spelers een hecht team zullen vormen. Voor zover we weten, is het een veelbelovend team.

Tabz is een voormalige LDLC-speler die zijn plaats in dat team had verworven door zijn spelniveau. Devoduvek is Davidp’s voormalige teamgenoot bij Team Heretics, de twee spelers kennen elkaar heel goed.

Ayken heeft al een paar maanden geen vast team meer na zijn passage bij Sprout in 2018. Bymas is een jonge 16-jarige speler met enkel wat ervaring in de FACEIT Pro League.

Demolition Crew

  • David “davidp” Prins
  • Bastian “ayken” Schend
  • David “devoduvek” Dobrosavljevic
  • Simon “tabz” Feldt
  • Aurimas “Bymas” Pipiras

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top