The Cry, seizoen 1: mysterie en drama in Movies & Series

Series | De verdwijning van een baby, publieke verdachtmakingen, vernietigende gevolgen en veel plotwendingen. ‘The Cry’ is nu beschikbaar in de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zin in een portie mysterie, drama en spanning? ‘The Cry’ is een vierdelige miniserie uit de stal van BBC One die begint als een drama over een vermiste baby, maar gaandeweg verandert in een spannende mystery thriller.

Jenna Coleman en Ewen Leslie spelen Joanna en Alistair, jonge ouders die van Schotland naar Australië reizen om familie te bezoeken en een voogdijregeling te treffen voor Alistairs dochter Chloe. Tijdens de autorit van Melbourne naar het kustplaatsje Wilde Bay verdwijnt Noah, hun zoontje van vier maanden.

In de nasleep van deze tragedie wordt het jonge stel het vuur aan de schenen gelegd door de politie én worden ze overstelpt door aandacht van de media. Onder het oog van de publieke opinie ziet Joanna haar relatie en haar mentale gezondheid in het gedrang komen.



The Cry is een gebaseerd op de gelijknamige roman van Helen FitzGerald en aangepast voor de televisie door Jacquelin Perske. In de cast zie je naast Jenna Coleman en Ewen Leslie onder meer Asher Keddie, Stella Gonet, Sophie Kennedy en Alex Dimitriades.

Het eerste seizoen bestaat uit vier afleveringen en is nu beschikbaar met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.
Nog geen abonnement? Klik hier voor meer info!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top