Utah Jazz, Dallas Mavericks, LA Clippers en Miami Heat live in actie

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week kan je Utah Jazz, Dallas Mavericks, LA Clippers en Miami Heat live in actie zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van dinsdag op woensdag moet Utah Jazz op bezoek bij de Brooklyn Nets. Utah is bezig aan een winning streak van maar liefst negen wedstrijden en is daarmee mooi opgeklommen naar de derde plaats in de Western Conference. Zijn de Brooklyn Nets de volgende slachtoffers? Het team van Kyrie Irving strijdt volop mee voor een plaats in de Play-Offs in de Eastern Conference.

Vrijdagnacht kan je de Dallas Mavericks van Luka Doncic nog eens aan het werk zien. Na twee nederlagen op rij tegen de Denver Nuggets en de LA Lakers, knoopten de Mavericks afgelopen zondag opnieuw aan met de zege tegen de Philadelphia 76ers. Ook de Portland Trail Blazers zouden geen probleem mogen vormen, al verloren de Mavs in oktober nog van Damian Lillard en co.

Zaterdagavond kan je kijken naar het bezoek van de LA Clippers aan de New Orleans Pelicans, waar supertalent Zion Williamson klaar is om zijn entree te maken na zijn zware blessure. Kan hij meteen presteren tegen de LA Clippers, die mee bovenin draaien in de Western Conference? De Clippers verloren afgelopen zondag de topper bij de Denver Nuggets, ondanks dertig punten van Kawhi Leonard.

Zondagavond tenslotte wordt de wedstrijd tussen de San Antonio Spurs en Miami Heat uitgezonden in uitgesteld relais. Miami Heat strijdt mee bovenin in de Eastern Conference, op ruime afstand van leider Milwaukee Bucks. Het team van Jimmy Butler kon al 27 keer winnen dit seizoen. Met 17 zeges in de Western Conference doen de San Antonio Spurs het een pak minder goed, al zijn ze wel in de running voor een plaats in de Play-offs.

Het NBA-programma deze week:

Woensdag 15 januari om 1u30
Brooklyn Nets - Utah Jazz (Eleven Sports 2)

Zaterdag 18 januari om 3u30
Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 18 januari om 21u30
New Orleans Pelicans - LA Clippers (Eleven Sports 3)

Zondag 19 januari om 23u45 (uitgesteld)
San Antonio Spurs - Miami Heat (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top