Belg Aztral geëerd door community Rocket League

Door Proximus

Deel dit nieuws

Aan het begin van elk nieuw jaar kijken veel mensen terug op de afgelopen 365 dagen. Dit principe geldt ook voor awards, die een individu in de schijnwerpers zetten voor zijn of haar verschillende kwaliteiten.

Reddit is een website die veel community’s de mogelijkheid geeft om samen te komen via forums. Rocket League heeft, net als alle andere populaire videospelletjes, recht op zijn gespecialiseerde topic binnen esports. Deze groep spelers wordt gerund door beheerders en moderatoren die een oogje in het zeil houden terwijl ze op het forum voor interactie zorgen.

Om het jaar 2019 af te sluiten hebben de moderatoren een reeks polls georganiseerd om de beste spelers van het jaar te kiezen, maar ook de beste coach, de beste competitie en de beste wedstrijd van 2019.

© Rocket League

De resultaten werden op 10 januari 2020 bekend gemaakt. De Belgische speler Maëllo “Aztral” Ernst, die pas 17 jaar oud is en reeds Team Dignitas vertegenwoordigt, werd verkozen tot rookie van het jaar 2019. Ter herinnering, een rookie is in zekere zin de beste nieuweling van het seizoen.

Andere vermeldenswaardige uitslagen:

Speler van het jaar – JSTN

Evenement van het jaar – De RLCS S8-finales in Madrid

Ploeg van het jaar – NRG Esports

Coach van het jaar – Virge

Caster/Talent van het jaar – Johnnyboi_i

Seizoen 9 van RLCS (Rocket League Championship Series) is het eerste seizoen in 2020. Dit RLCS-seizoen is er een uitbreiding van de competitie naar tien teams in Noord-Amerika en Europa. De competitie start begin februari en zal lopen t.e.m. 28 maart 2020.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top