Opsteker voor Lommel in de aanloop naar de degradatietopper tegen Lokeren

Sport | Lommel SK eindigde 2019 met een positief gevoel, maar kreeg in het eerste voetbalweekend van 2020 wel een tik. Zelf kon het niet winnen bij Westerlo terwijl degradatieconcurrenten Roeselare en Lokeren wél konden oogsten. De degradatieclash van komende vrijdag thuis tegen Lokeren zou dan ook wel eens een kantelpunt kunnen worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de aanloop naar de misschien wel cruciale clash tegen Lokeren kon Lommel wel met goed nieuws uitpakken. Want terwijl er tegen Westerlo nog geen sprake was van winterkoopjes Chris Phillips en Pa Omar Babou, lijken ze wél paraat voor de eerste thuismatch van het seizoen.

Phillips raakte eerder dit jaar geblesseerd tijdens een oefenpot tegen Dessel maar heeft inmiddels de trainingen kunnen hervatten. Volgens de officiële website van Lommel SK zou de Luxemburgse international fit zijn voor vrijdag.

Babou liet dan weer mooie dingen zien bij de Lommelse beloften. De Gambiaan scoorde een fraaie goal in het duel tegen KV Oostende en gaf zo meteen zijn visitekaartje af. Ook hij mag hopen op een eerste selectie van Peter Maes. Verdediger Tim Siekman ligt wel nog in de lappenmand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top