Goedele Liekens keert samen met dochters Merel en Céleste terug naar 1975

Films | Dinsdag reizen de kijkers terug naar de jaren zeventig tijdens de tweede aflevering van Groeten Uit. Op de deuntjes van ABBA rijden Goedele Liekens, haar twee dochters Merel en Céleste en hond Maurice terug naar 1975, het jaar waarin Goedele 12 was.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tijdens het weekend ontdekt Goedele al snel dat dochter Merel wel erg op haar lijkt wanneer ze meermaals een flesje wil openen met haar tanden: "Stopt daar nu toch eens mee!" Hoewel de kledij van toen op veel enthousiasme kan rekenen van het trio, worden niet alle series uit het verleden even positief onthaald.

Goedele krijgt ook hoog bezoek van haar chirovriendinnen en dat lokt meteen spontaan gedrag uit: "Ik heb toch geen Begijnendijks gesproken? Ik dacht dat ik dat niet meer kon!", lacht Goedele. Wanneer Goedele en haar vriendinnen vervolgens de boekjes en TV over de seksuele voorlichting terugzien, is het lachen geblazen en daar snappen dochters Merel en Céleste niets van. Wanneer An Lemmens aan het einde van de driedaagse opduikt met de ingeleverde smartphones, wil ze een korte analyse van het weekend. Wat vonden ze nu echt van het interieur, het eten, de kledij en de ambiance?

Bekijk Groeten Uit elke dinsdag om 20u35 bij VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top