Bekijk de NBA Paris Game live op 24 januari via Eleven Sports

Sport | Op 24 januari treffen de Milwaukee Bucks en de Charlotte Hornets elkaar in Parijs. Je kan de eerste NBA-wedstrijd uit de geschiedenis in Frankrijk live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Europese fans van de NBA kijken er al weken naar uit: na negen jaar Londen vindt op 24 januari voor het eerst een NBA-wedstrijd plaats in Parijs. Maar liefst 140.000 mensen deden een poging om een ticket te bemachtigen voor de AccorHotels Arena om zo Giannis Antetokounmpo, de MVP van vorig seizoen, live aan het werk te zien.

De Milwaukee Bucks domineren ook dit jaar de Eastern Conference met een stevige voorsprong op de concurrentie. De Charlotte Hornets staan in de middenmoot en strijden nog volop mee voor een plaatsje bij de beste acht, die toegang geeft tot de Play-offs. Vorig seizoen grepen ze nog naast die Play-offs. De plaatselijke fans zullen bij de Hornets vooral uitkijken naar de prestaties van de Fransman Nicolas Batum. Tony Parker, de absolute ster van het Franse basketbal, speelde tot vorig seizoen ook bij de Hornets, maar besliste eind vorig seizoen zijn carrière stop te zetten.

NBA Paris Game
Vrijdag 24 januari 21u
Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top