Bekijk de replays uit de FA Cup live

Sport | In de FA Cup staan er deze week nog enkele replays van de derde ronde op het programma. Je kan de wedstrijd van Tottenham tegen tweedeklasser Middlesbrough live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports, net als de topaffiche tussen Manchester United en Wolverhampton.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tottenham raakte begin januari niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Middlesbrough. De Spurs kwamen zelfs op achterstand tegen de ploeg uit The Championship, maar konden via Lucas Moura snel gelijkmaken. Daarna domineerde het team van José Mourinho wel, maar doelman Meijias stond pal bij de thuisploeg. Tottenham speelde nochtans niet met een B-elftal, met Toby Alderweireld en Jan Vertonghen in de basis. Dinsdag wacht hen een herkansing voor eigen publiek.

De eerste wedstrijd tussen Wolverhampton en Manchester United eindigde op een 0-0 gelijkspel. Manchester United liet zelfs geen enkele bal tussen de palen optekenen. Wolverhampton scoorde wel, maar omdat Matt Doherty de bal met zijn arm raak kopte, werd de goal afgekeurd. Eerder had Sergio Romero al een geweldige save uit zijn handschoenen moeten toveren. Kan het team van Leander Dendoncker het ManU ook op Old Trafford moeilijk maken?

FA Cup 

Dinsdag 14 januari om 21u05
Tottenham - Middlesbrough (Eleven Sports 1)

Woensdag 15 januari om 20u45
Manchester United - Wolverhampton (Eleven Sports 1)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top