Christiansen en Euvrard over bizarre match tussen Union en OHL: "Dit mag geen tweede keer voorvallen"

Sport | De fans in het Dudenpark kregen zaterdagavond een rollercoaster van emoties over zich. Eerst klom OHL vlot naar een 0-2 voorsprong waarna Union in de tweede helft als een wervelwind over de Leuvenaars ging en tot 2-2 terug kwam. Maar in het ultieme slot dook - wie anders dan - Perbet op als een duiveltje uit een doosje om de bezoekers alsnog met een driepunter de bus op te duwen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thomas Christiaensen (Union) was na de match bijzonder ontgoocheld over het resultaat. "Ik voel me enorm slecht. In de eerste helft waren we compleet afwezig. We maakten veel te veel fouten en zaten helemaal niet in de match. De tweede helft was dan weer geweldig. We wisten dat als we die eerste goal zouden scoren, dat er nog iets in zat. Uiteindelijk kregen we zeven, acht grote kansen om te scoren, maar we troffen slechts twee keer raak. OHL bestond niet in de tweede helft, maar ze pakken dan helemaal op het einde toch nog die drie punten. Verschrikkelijk..."

Vincent Euvrard (OHL) begreep ongetwijfeld het gevoel van zijn collega, al zat hij uiteindelijk wel in het winnende kamp. "We speelden een hele goede eerste helft, maar in de tweede helft waren we nergens. Union speelde ontzettend sterk, maar het is toch moeilijk te verklaren waarom we zo weg zakten. We moeten goed bekijken wat er gebeurd is en we moeten ervoor zorgen dat dit geen tweede keer voorvalt."

Foutenmarge

Toch kwam OHL met de schrik vrij waardoor het plots weer helemaal in de running is voor de tweede periodetitel. "We begonnen 2020 met een heel moeilijke uitmatch, maar we konden toch met de drie punten aan de haal gaan. Dat is goed, want er is in de tweede periode nog maar heel weinig marge voor fouten."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top