Losada legt uit waarom Beerschot niet door kon drukken; Gamel blij én ontgoocheld: "Verliezen hier punten"

Challenger Pro League | Beerschot en Roeselare openden 2020 met een broederlijk gelijkspel. Joren Dom bracht de thuisploeg al snel op voorsprong, maar na de pauze maakte Andrei Camargo verdiend gelijk voor de bezoekers uit West-Vlaanderen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"We begonnen heel goed met twee, drie hele grote kansen en en doelpunt", recapituleerde Hernan Losada na de match. "Roeselare voetbalde in de eerste helft geen enkele kans bij elkaar en we konden met een terechte voorsprong de rust in. Na de pauze probeerden we met dezelfde instelling te starten, maar Roeselare duwde ons plots tegen ons eigen doel. We kregen het moeilijker en moeilijker en Roeselare scoorde terecht de gelijkmaker."

Losada probeerde naar oorzaken te zoeken voor de mindere tweede helft. "We konden de bal niet in de rangen houden. We wilden wel dominanter spelen, maar soms is het ook gewoon belangrijker om de nul te houden en punten te winnen. Toen Roeselare dan toch de 1-1 scoorde kregen beide teams nog wel kansjes op de overwinning, maar uiteindelijk was het gelijkspel terecht."

Blij en ontgoocheld

Christophe Gamel hinkte na de match op twee gedachten. "Ik ben blij dat we terug konden komen na een achterstand, maar ik ben toch wel wat ontgoocheld voor de jongens. Ze speelden een hele goede match en verliezen hier eigenlijk toch punten. Dat is frustrerend voor de spelers. Vooral in de tweede helft speelden we enkele mooie kansen bij elkaar, maar we missen nog steeds wat efficiëntie. Toch moeten we hard blijven werken. Hard werk wordt altijd beloond."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top