Leuven Bears - Spirou Charleroi live op Proximus Sports

Sport | Op de vierde speeldag van de tweede fase van de competitie in de Euromillions Basketball League treffen Leuven Bears en Spirou Charleroi elkaar vrijdag. Je kan het duel live bekijken op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na een minder geslaagde start van het seizoen toonde Charleroi zich de laatste weken in betere doen met vier zeges op vijf wedstrijden in de competitie. Als klap op de vuurpijl schakelde het kampioen Oostende uit in de beker. Vrijdag trekt Charleroi naar Leuven, dat het met vijf zeges en zes nederlagen even goed doet in de rangschikking.

Leuven sloot 2019 af met een nederlaag tegen Oostende en wist zich niet te plaatsen voor de halve finale van de beker van België. Knopen ze in 2020 opnieuw aan met de overwinning?

Euromillions Basketball League
Vrijdag 20u15
Leuven Bears - Spirou Charleroi (Proximus Sports 2)

Volg het beste van het Belgische basketbal live op Proximus Pickx met de All Sports tv-optie. Meer info over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus-app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top