Ook in januari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Films | Om het nieuwe jaar op een toffe manier in te zetten, kan je als Tuttimus en Familus-klant ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve op aanvraag-catalogus. Er is voor ieder wat wils. Veel plezier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Secret Life Of Pets 2 / Huisdiergeheimen 2

Max staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo bezorgd over de bescherming van de jongen dat hij een zenuwtik ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan de boerderij ontmoeten Max en zijn vriend Duke honden-intolerante koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen, wat zijn angst alleen maar vergroot.

Gelukkig wordt Max begeleid door Rooster, een ervaren boerderijhond die hem dwingt zijn neuroses op te geven, zijn innerlijke alfa te vinden en Liam iets meer vrijheid te geven. Ondertussen, terwijl haar hospita weg is, probeert de dappere Gidget Max's favoriete speeltje te redden van een met katten gevulde flat met behulp van haar katachtige vriendin, Chloe, die de geneugten van kattenkruid heeft ontdekt.

En Snowball, een gek maar schattig konijn, denkt dat hij een echte superheld is nadat zijn minnares Molly hem in een superhelden pyjama heeft gekleed. Maar als Daisy, een onverschrokken Shih Tzu, Sneeuwbal om hulp komt vragen op een gevaarlijke missie, moet hij de moed hebben om de held te worden die hij zegt te zijn. Zullen Max, Snowball, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien?

Assassin’s Creed

Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch (Michael Fassbender) de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en verwerft een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.

Deadpool

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

Frozen

In Frozen onderneemt de dappere en optimistische Anna samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

Black Swan

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurrentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Zwanenmeer-ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Thomas Leroy (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.

Bridge Of Spies

De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan, een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top