Euvrard (OHL) neemt jongeren mee naar Spanje; Kehli niet mee op het vliegtuig

Sport | Ook OH Leuven vertoeft dezer dagen in Spanje om de tweede helft van het seizoen voor te bereiden. De Leuvenaars hopen om onder de Spaanse zon de rug te rechten en alsnog mee te strijden voor de tweede periode (en dus de rechtstreekse promotie).

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach Vincent Euvrard nam een kern van 24 veldspelers en 4 doelmannen mee naar het Spaanse Algorfa. Een ruime kern dus, maar wel met een opvallende afwezige: Samy Kehli. De Fransman reisde niet mee naar Spanje. Vermoedelijk bleef de 28-jarige middenvelder in België door een blessure; al reisde de revaliderende Sascha Kotysch wél mee. Kehli was dit seizoen nog maar twee keer titularis dit seizoen en zat de laatste weken voor de winterstop niet in de selectie.

Met Isaac Asante, Amir Lemti, Toon Raemaekers, Oregan Ravet en Daan Vekemans mochten er wel vijf beloften mee op stage. De Leuvense beloften spelen in de 1A-reeks met zowat alle topclubs (Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Standard, KRC Genk, ...) en staan na elf speeldagen op een fraaie vierde plaats.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top