Proximus ePro League: Moeskroen gaat voor verlenging titel

Door Proximus

Deel dit nieuws

Excel Moeskroen kampeert dit seizoen in de middenmoot van het Jupiler Pro League-klassement. In het tweede seizoen van de Proximus ePro League zet de club zijn virtuele titel op het spel. Om de kroon proberen te behouden, heeft de club besloten om twee spelers aan te werven.

Regerend kampioen Quentin “ShadooW” Vande Wattyne maakte de overstap naar Standard Luik, waardoor Excel Moeskroen een vervanger moest vinden.

In plaats van te herbeginnen met een gloednieuwe speler besloot de club om hun voormalige “amateur”-speler, Anthony “REGO” Rochetti, te promoveren tot professional. Dit brengt hem direct in de play-offs.

Moeskroen is ook op zoek gegaan naar een speler om de klassieke competitie af te werken. Na een kwalificatietoernooi dat slechts een twintigtal spelers aantrok, werden vier van hen geselecteerd voor een finaal interview.

Valentin Yzerbyt: nouveau e-player Royal Excel Mouscron

Le Royal Excel Mouscron a recruté un nouveau e-player amateur: Valentin Yzerbyt Retrouvez le reportage de Notélé Sport ci-dessous !

Posted by Royal Excel Mouscron on Thursday, December 19, 2019


Valentin “RMPVal” Yzebyt maakte de beste indruk en sloot zich bij de club aan als “amateur”-speler. De 24-jarige Moeskroenenaar, supporter van de club sinds zijn kindertijd en een abonnee van de club, heeft zijn liefde voor rood-wit laten blijken en zo de directie van Moeskroen overtuigd.

Valentin is gewend aan podiumplaatsen op toernooien en heeft zijn spelersverificatie ontvangen van de speluitgever. Hij is van plan om deel te nemen aan bepaalde kwalificaties die leiden naar grote internationale toernooien.

Moeskroen heeft dus twee ambitieuze en ervaren spelers, twee essentiële kwaliteiten om de titel thuis te houden!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top