Proximus ePro League: paars-wit heeft topduo

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een rampzalige start in de Jupiler Pro League hoopt Anderlecht het veel beter te doen op de virtuele velden. Om dat te verwezenlijken hebben ze een topspeler aangeworven om de club te vertegenwoordigen in de reguliere competitie van de Proximus ePro League.

Paars-wit werd vorig seizoen verliezend finalist dankzij Zakaria “Emperatoor” Bentato. De club hoopt die prestatie dit jaar te herhalen.

De club heeft zichzelf een mooie kans toegedicht door Bryan Moeyaert binnen te halen. Bryan is een bekende speler in de Belgische esports-wereld met een indrukwekkend palmares.

Hij sluit zich aan bij Zakaria, die het vertrouwen van de club nog een jaar langer heeft gekregen als professionele speler.

Bryan won vorig jaar de Hello Bank! FIFA Masters georganiseerd door RSC Anderlecht. Op die manier liet hij zijn visitekaartje achter bij de club.

In ieder geval is dit een uitstekende transfer van RSCA aangezien de man al meer dan tien jaar actief is binnen esports en dus ervaring zat heeft!

Het heeft trouwens niet lang geduurd voor de twee spelers in actie schoten. Ze proberen zich momenteel te kwalificeren voor de FIFA eClub World Cup, waar ze zich momenteel in divisie 2 van de kwalificatiefase bevinden.

RSCA is zeker een favoriet voor de eindzege in de reguliere competitie en het zou zomaar kunnen dat ze hun succes herhalen in de play-offs!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top