Proximus ePro League: Maxime, de ziel van de Buffalo’s

Door Proximus

Deel dit nieuws

Net als de vijftien andere profvoetbalclubs die deelnemen aan de Proximus ePro League heeft KAA Gent zijn twee spelers voor het nieuwe seizoen op FIFA 20 geselecteerd. De komende dagen stellen we u de vertegenwoordigers van elke club voor. We starten onze tour door België in de Ghelamco Arena!

KAA Gent is sterk bezig in de Pro League en ze hebben er alle vertrouwen in dat de prestaties ook op de virtuele velden herhaald zullen worden! Om de doelstellingen te bereiken, behield het bestuur zijn vertrouwen in Robin “MR-Robz-_-” Sleeuwagen.

Ditmaal zal hij vergezeld worden door amateurspeler Maxime “ClocherZ” Goyvaerts, aangetrokken na een uitvoerig selectieproces. Met zijn sportieve talent zal ClocherZ de ziel van de Buffalo’s belichamen in het tweede seizoen van de Proximus ePro League, die binnenkort zal beginnen.

Na twee kwalificatietoernooien, een dag van duels tussen de finalisten, waaronder een wedstrijd tegen Robin en een persoonlijk interview, wist Maxime zijn nieuwe bestuur te overtuigen.

Maxime, 21 jaar oud en student rechten aan de Universiteit Gent, zal niet langer alleen naar het stadion gaan als supporter van Depoitre en co, maar als volwaardig lid van de club van zijn hart! Hoewel dit een bekroning is voor de jonge esporter die vorig seizoen niet werd geselecteerd, zal hij de kwalificatieronde van de ePro League moeten overleven om zich bij zijn teamgenoot aan te sluiten in de play-offs.

Maxime zal dus een team vormen met Robin, die voor de tweede keer onder de vlag van de Buffalo’s zal deelnemen. De 26-jarige hoopt beter te doen dan zijn zesde plek afgelopen seizoen. Misschien kan hij zelfs Quentin “ShadooW” Vande Wattyne van de troon stoten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top