Keoz wint NEST Pro Series 2019 op CS:GO met Syman Gaming

Door Proximus

Deel dit nieuws

De NEST Pro Series is een professioneel toernooi op CS:GO, georganiseerd door CGA eSports en U Can Company. De finale vond afgelopen weekend plaats en een Belg maakte deel uit van het winnende team.

De finale in de Suzhou Yangcheng International E-sport Hall ging tussen Syman Gaming en TYLOO, een gerenommeerde Chinese organisatie. Na drie maanden van online competitie kwamen de beste teams uit verschillende regio’s van de wereld (Azië, Europa en Zuid-Amerika) samen in het Chinese stadion.

Na vier dagen competitie (12-15 december) mocht Syman Gaming de trofee in de lucht steken. Syman Gaming (neaLaN, Perfecto, Ramz1kBO$, Keoz en n0rb3r7) kreeg ook een cheque van 50.000 dollar uitgereikt. Het team won van TYLOO (iemand, BnTeT, Summer, Attacker en Freeman).

Syman Gaming wint de NEST Pro Series 2019 op CS:GO – © CGA

Solaar, de coach van Syman Gaming, gaf na de gewonnen finale een interview bij prosports.kz:

“Objectief gezien zijn het Braziliaanse team en Big Time Regal van China zwakker dan wij, dus we beschouwden TYLOO als de grote rivaal voor het toernooi. Maar zoals in de finale bleek, waren ze niet klaar voor deze competitie. […] Onze mentaliteit was top. We waren vastbesloten om in elke ronde, wedstrijd of situatie te vechten. We wonnen de finale zonder iets weg te geven!”

Ramz1k werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi. Het hele toernooi lang presteerde hij op een hoog niveau. Een Belg blonk nog maar eens uit op internationaal niveau. Leuk om te zien!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top