OHL meer tevreden met gelijkspel dan Roeselare: "Niet veel verschil gezien tussen kop en staart van klassement"

Sport | KSV Roeselare en OH Leuven hebben de negentiende speeldag van de Proximus League geopend met een 2-2 gelijkspel. OHL kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar Roeselare zette de scheve situatie telkens weer recht. En toch waren het vooral de West-Vlamingen die na het laatste fluitsignaal ontgoocheld het veld af gingen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"De frustratie overheerst", bevestigde coach Christophe Gamel na de match. "We voerden het spelplan goed uit, maar kregen toch twee vermijdbare goals binnen. Zelf troffen we ook nog paal en lat en speelden we best wel een attractieve match. Eigenlijk was er niet zo veel verschil tussen de kop en de staart van het klassement."

Toch leverde het goede spel geen belangrijke driepunter op waardoor Roeselare geen afstand kan nemen onderin het klassement maar wel mee bovenin blijft draaien in de tweede periode. "Ik ben een pragmatisch persoon en ik kijk eigenlijk enkel maar naar het algemene klassement. De rest interesseert me niet zo. Voor ons is het vooral belangrijk om zo snel mogelijk uit de rode zone te geraken."

Technische fouten

Vincent Euvrard kon beter leven met de 2-2. "Het was een billijk gelijkspel. We waren niet goed genoeg om te winnen. We pakten het nochtans goed aan in de eerste helft. We scoorden op onze eerste counter en gaven dan heel weinig ruimte weg. Helaas maakten we zelf wel te veel technische fouten om nog tot extra kansen te komen en de match te beslissen. Aan de andere kant gaven we dan toch veel te gemakkelijk een doelpunt weg en konden we ook nadien geen aanspraak meer maken op de drie punten."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top