‘The Emoji Movie’, nu te bekijken met Movies & Series!

Kids | Duik samen met je kinderen mee in de verborgen wereld van Textopolis, een bruisende stad in je smartphone waar alle emoji’s wonen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Emoji Movie’ ontgrendelt de geheime wereld van je smartphone. Verborgen in de applicatie van jouw berichten schuilt Textopolis, een levendige stad waar je favoriete emoji’s thuis zijn en hopen te worden gekozen voor jouw volgende bericht.

In deze wereld heeft elke emoji slechts één gezichtsuitdrukking ... behalve Gene: hij is geboren zonder enige filter en kan alle mogelijke uitdrukkingen nabootsen!

Vastbesloten om “normaal” te worden, net zoals alle andere emojis, roept Gene de hulp in van zijn beste vriend, Hi-5 en de befaamde emoji-hacker Rebel. Samen ondernemen ze een epische avontuur door verschillende applicaties, op zoek naar de code die Gene zal herstellen. Maar wanneer er plots een groot gevaar in de telefoon dreigt, ligt het lot van alle emoji’s in de handen van onze drie vrienden die hun wereld moeten redden voordat die voor altijd gewist wordt.



De regie is in handen van Tony Leondis, die eerder ‘Lilo & Stitch 2’ maakte. Voor ‘The Emoji Movie’ wist hij een indrukwekkende cast te verzamelen. In de originele versie hoor je onder meer de stemmen van Sir Patrick Stewart, James Corden, Maya Rudolph, Christina Aguilera, Anna Faris en Sofía Vergara.

In de Vlaamse versie hoor je onder meer Laura Tesoro, Tiny Bertels, Tine Van den Wyngaert, Govert Deploige, Bert Huysentruyt en Juan Gerlo.
 
‘The Emoji Movie’ is nu te bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.
Nog geen abonnement? Klik hier voor meer info!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top