Als trouwe klant bieden we jou een topfilm aan tijdens de feestdagen!

Films | Bij Proximus Pickx zit je goed tijdens de feestdagen. Zo bieden we je als trouwe tv-klant van Proximus tussen 23 december en 5 januari een van deze topfilms uit onze op aanvraag-catalogus aan. Je vindt ze via het tv-menu > shop > film > Enjoy! cadeaufilms. Proximus Pickx wenst je alvast een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coureur

In 'Coureur' zien we de jonge Felix opgroeien als een insider op wielerwedstrijden van een veteranenbond. Hij moet en zal ook coureur worden net als zijn vader Mathieu, die in zijn zoon een kans ziet om zijn eigen mislukte wielerdromen waar te maken. Eenmaal volgroeid, geeft Felix echter blijk van toptalent. Als nationaal beloftekampioen gaat Felix zijn eigen weg om het waar te maken in het beloofde land van het jeugdwielrennen: Italië. De moordende concurrentie en zijn frêle gezondheid spelen hem echter parten. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Royal Corgi

Wanneer de schattige puppy Rex zijn intrede maakt in Buckingham Palace, smelt het hart van de Engelse koningin. De onverbeterlijke deugeniet wordt binnen de kortste keren de lievelingscorgi van het paleis. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die snode plannen smeedt om de plaats van favoriete corgi in te nemen. Hij lokt Rex het paleis uit, de gevaarlijke straten van Londen op, en uiteindelijk belandt Rex in een dierenasiel, ver weg van alle luxe. Daar wilt hij natuurlijk zo snel mogelijk weg, maar het pad terug naar het paleis is er eentje vol hindernissen en nieuwe ontmoetingen...

After

De jonge Tessa is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin, een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kenninsmaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie... is de relatie tussen Tessa en Hardin een destructief verhaal of ware liefde?

Diego Maradona

Diego Maradona is de nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (AMY), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal en met volledige steun van Maradona zelf, schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God.

Op 5 juli 1984 belandt Diego Maradona bij Napels voor een recordbedrag en gedurende zeven jaar gingen daar alle remmen los. 's Werelds meest geprezen voetbalgenie en de meest disfunctionele stad van Europa waren voor elkaar gemaakt. Maradona was gezegend op het veld, maar vervloekt ernaast. De charismatische Argentijn leidde Napels al snel naar hun eerste titel ooit. Een ware droom... maar één die met een prijs kwam. Terwijl hij mirakels verrichtte, mocht Diego op het veld doen en laten wat hij wou. Maar wanneer de magie wegtrok, werd hij een gevangene van de stad.



Je kan van 23 december tot en met 5 januari deze gratis films vinden via het tv-menu > shop > film > Enjoy! cadeaufilms. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top