Bekijk de beste eindejaarsfilms met de Prettige feesten-special van Proximus Pickx

Films | Zin in een portie feelgood tijdens de koude kerstdagen? Proximus Pickx bundelt de beste eindejaarsfilms in een heuse prettige feesten-special. Ontdek de films vanaf maandag 16/12 in de Op aanvraag-catalogus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Poms

Sun City is meer dan een bejaardengemeenschap: het is een luxeresort waar de straten omringd zijn door palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal 1 keer per dag langs komt. Bewoonster Martha verveelt zich stierlijk in het seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleadergroepje op te richten voor vrouwen boven de 60.
 
Komedie van Zara Hayes met Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier en Celia Weston
 




A Dog's Journey

Bailey is gelukkig leven op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah. Hij heeft zelfs een nieuwe speelkameraad: hun kleindochter CJ. De moeder van CJ besluit echter om te verhuizen met CJ. Wanneer Bailey terechtkomt in een ander hondenleven, gaat hij op zoek naar CJ om haar voor altijd te kunnen beschermen, een belofte die hij maakte aan Ethan.
 
Drama van Gail Mancuso met Josh Gad, Dennis Quaid, Marg Helgenberger en Betty Gilpin
 



Wild Rose

Wild Rose vertelt het verhaal van Rose-Lynn Harlan, een jonge vrouw uit Glasgow die droomt van een carrière als countryzangeres en die wil doorbreken in Nashville. Ze worstelt met de sleur van het dagelijkse leven wanneer ze uit de gevangenis komt. Toch wil ze haar droom najagen.
 
Drama van Tom Harper met Jessie Buckley, Julie Walters, Sophie Okonedo en Jamie Sives
 


Yesterday

De enige die zich de nummers van The Beatles nog herinnert, is Jack Malik, een singer-songwriter in het sukkelstraatje. Hij doet alsof hij de nummers zelf bedacht heeft en groeit met de vakkundige hulp van Ed Sheeran uit tot een sensatie in de muziekwereld.
 
Drama van Danny Boyle met Himesh Patel, Lily James, Ana De Armas en Ed Sheeran

Booksmart

De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking, wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wel de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze willen erachter komen waar het examenfeest doorgaat om daar de boel op z'n kop te zetten.
 
Komedie van Olivia Wilde met Billie Lourd, Lisa Kudrow, Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein
 


Long Shot

Fred Flarsky is een zelfdestructieve journalist die op een dag besluit om ontslag te nemen wanneer zijn krant wordt overgenomen door een conservatieve mediamagnaat. Om hem op te beuren, wordt hij door zijn vriend Lance uitgenodigd op een exclusieve receptie, waar hij zijn vroegere babysitter Charlotte Field tegen het lijf loopt. Charlotte is inmiddels als minister van Buitenlandse Zaken één van de machtigste vrouwen ter wereld. Ze is van plan om een gooi te doen naar het presidentschap en neemt om die reden Fred in dienst als speechschrijver. Ze beginnen in het grootste geheim een relatie.
 
Romantische komedie van Jonathan Levine met Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael en O’Shea Jackson


Shazam

De veertienjarige Billy Watson kan met de hulp van een oude tovenaar veranderen in een superheld. Hij hoeft daarvoor enkel het woord 'Shazam' te roepen.

Fantasyfilm van David F. Sandberg met Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou en Asher Angel
 

 


The Lion King

Simba is de zoon van leeuwenkoning Mufasa en voorbestemd om uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij neemt zijn koninklijke bestemming ter harte, maar dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar, de voormalige troonopvolger, absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

Musical van Jon Favreau met de stemmen van Donald Glover, Seth Rogen, Beyoncé en Keegan-Michael Key 
 


 

Elliot The Littlest Reindeer

Op 21 december kondigt Blitzen zijn pensioen aan. Hierdoor krijgt het paard Elliot de kans om zijn levensdroom waar te maken: een plekje krijgen op de slee van de Kerstman. Hij heeft hiervoor drie dagen. 

Animatiefilm van Jennifer Westcott met de stemmen van Samantha Bee, Josh Hutcherson, Martin Short en John Cleese
 

Mamma Mia!

Donna Sheridan bezit een hotel op een Grieks eilandje. Haar twintigjarige dochter Sophie staat op het punt te gaan trouwen met haar verloofde Sky. Zij wil voor ze in het huwelijk treedt dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is, waarover haar moeder nooit iets heeft losgelaten. Wanneer Sophie in het dagboek van haar moeder leest, ontdekt ze dat ze drie mogelijke vaders heeft. Met alle drie deze totaal verschillende mannen heeft ze namelijk het bed gedeeld in de periode dat Sophie verwekt moet zijn. Ze is ervan overtuigd dat ze haar vader zal herkennen zodra ze hem ziet en heeft daarom in naam van haar moeder alle drie de mannen uitgenodigd voor de bruiloft. Enkele dagen voor de trouwerij komt het drietal samen op een boot aan. Het zijn de Amerikaanse architect Sam, de Britse bankier Harry en de Zweedse romanschrijver Bill.

Musical van Phyllida Lloyd met Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan en Stellan Skarsgård


Mamma Mia! Here We Go Again

Vijf jaar na de gebeurtenissen van de eerste Mamma Mia, zien we hoe Sophie zich voorbereidt op de grote heropening van Hotel Bella Donna. Ze komt meer te weten over het verleden van haar moeder, terwijl ze zwanger is en worstelt met Donna’s afwezigheid.
 
Musical van Ol Parker met Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan en Stellan Skarsgård
 


13 Going On 30

Jenna droomt er op haar dertiende verjaardag van om 30 jaar en succesvol te zijn. Haar wens komt uit en de volgende dag ontwaakt ze als een 30-jarige journaliste met een professionele hockeyspeler als vriend. Jenna heeft alles waarvan ze droomde, tot ze beseft dat ze niet meer het lieve, onschuldige meisje van weleer is. Ze is sluw en achterbaks geworden en ze heeft haar familie en jeugdvriend Matt in de steek gelaten. Zodra ze dit beseft zoekt ze Matt, die op het punt staat te trouwen, op en gaat ze op zoek naar een manier om terug te keren naar haar zorgeloze tienerleven.
 
Romantische komedie van Gary Winick met Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer en Andy Serkis
 


Magic Mike XXL

Drie jaar nadat Mike het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de ‘Kings of Tampa’ er ook mee te kappen. Op weg naar hun laatste show leren ze nieuwe moves, ontmoeten ze oude bekenden en maken ze nieuwe vrienden. 
 
Komedie van Gregory Jacobs met Channing Tatum, Matt Bomer, Jada Pinkett Smith en Amber Heard
 


 

Frozen

De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje, genaamd Anna, reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin om de eeuwigdurende winter, die over hun koninkrijk gevallen is, te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.
 
Animatiefilm van Chris Buck en Jennifer Lee met de stemmen van Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel en Ciaràn Hinds
 

 

Fighting With My Family

Paige komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor World Wrestling Entertainment, grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma.
 
Komedie van Stephen Merchant met Florence Pugh, Dwayne Johnson, Lena Heady en Vince Vaughn
 
Ook in de Prettige Feesten-special:
 
Then Came You, Pitch Perfect 3, Despicable Me 3 en 50 First Dates

Ontdek de films vanaf maandag 16/12 in de Op aanvraag-catalogus!
 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top