Belgen kennen weinig succes op finale Fortnite Champion Series

Door Proximus

Deel dit nieuws

Afgelopen weekend konden Fortnite-fans de finale van de Fortnite Champion Series beleven. De competitie van één miljoen dollar werd o.a. betwist door drie Belgische spelers.

Na vier kwalificatieweken hebben 150 teams van over de hele wereld afgelopen weekend deelgenomen aan de finale van de Fornite Champion Series. In twee Europese teams speelden in totaal drie Belgen mee: Evan “DRG” Depauw (Team Vitality), Adil “Adz” Kamel (Team Vitality) en Howard “Noward” Castiaux (Cooler Esport).

“Adz” speelde in zijn team samen met Craky, Antorak en Marcote. De twee andere Belgen werden bijgestaan door 4zr en Andilex. Helaas heeft geen van beide teams de heilige graal kunnen bemachtigen.

DRG en Noward wisten zich voor de finale te plaatsen door als vierde in hun groep te eindigen. Adz verloor in de halve finale.

Rangschikking Heat 1 – © Epic Games

Uiteindelijk beëindigden de twee Belgen het toernooi op een eervolle elfde plaats. De spelers kregen elk 9600 dollar, te verdelen onder de teamgenoten.

Andere Franstaligen

De Winter Royale in duoteams is de volgende etappe voor de Belgen. De andere Franstaligen deden het heel goed. Airwaks, Skite, Nikof en Vato eindigden het toernooi op de derde plaats.

De mix tussen LeStream en Solary leek goed te werken. Met hun derde plaats wonnen ze 96.000 dollar. Ondanks het goede resultaat hadden de spelers moeite om hun frustraties te verbergen na een nederlaag die op details beslist werd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top