Bekijk de kwartfinales van de League Cup live

Sport | In de Engelse League Cup zijn ze aanbeland in de kwartfinales. Je kan de wedstrijd van Liverpool bij Aston Villa en het duel tussen Everton en Leicester City live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Liverpool is de soevereine leider in de Premier League met nu al tien punten voorsprong op eerste achtervolger Leicester City en veertien op Manchester City. In de kwartfinales van de League Cup hadden ze het eind oktober wel niet onder de markt tegen Arsenal: de wedstrijd eindigde na de reguliere speeltijd op een spectaculaire 5-5. Het was onze landgenoot Divock Origi die in de extra tijd de gelijkmaker nog tegen de netten trapte. Uiteindelijk kreeg het Arsenal pas op de knieën in de strafschoppenreeks. In de kwartfinale treft Liverpool nu Aston Villa, dat in de vorige ronde Wolverhampton uitschakelde. Het team van Wesley Moraes en Björn Engels bengelt in de Premier League onderaan.

Leicester City verbaast dit seizoen iedereen in de Premier League met een voorlopige tweede plaats. Het team van Rode Duivels Youri Tielemans en Dennis Praet telt op dit moment meer punten dan de kampioenenploeg uit 2015-2016. Met dank aan Jamie Vardy, die na zeventien matchen al aan zestien doelpunten zit. Het team van coach Brendan Rodgers plaatste zich voor de kwartfinales van de League Cup tegen derdeklasser Burton Albion. Nu wacht een verplaatsing naar Everton, dat in de vorige ronde Watford uitschakelde. Everton ontsloeg eerder deze maand coach Marco Silva in de hoop op te klimmen in het klassement.

League Cup

Dinsdag 20u45
Aston Villa - Liverpool (Eleven Sports 3)

Woensdag 20u45
Everton - Leicester City (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top