Team Vitality maakt team voor League of Legends bekend

Door Proximus

Deel dit nieuws

Team Vitality heeft het team aangekondigd waarmee het zal deelnemen aan het LEC 2020 (League of Legends European Championship). Zoals verwacht maken de Fransmannen Cabochard et Skeanz deel uit van de ploeg.

De League of Legends European Championship (LEC) is de belangrijkste esport-competitie van League of Legends in Europa. Team Vitality haalde inspiratie uit comics voor zijn aankondigingsvideo.

Cabochard, Jactroll, Skeanz Comp en Milica vormen het team. De twee Fransmannen worden bijgestaan door Europese spelers, met name uit Polen, Griekenland en Servië.

De omkadering van het team bestaat uit verschillende grote namen uit het milieu. Onder hen Hadrien “Duke” Forestier, een voormalige Splyce-speler die hoofdcoach zal zijn, en Louis-Victor “Mephisto” Legendre, een voormalig Fnatic-lid die de rol van assistent-coach op zich zal nemen. Dennis “Leggifant” Hennersdorf zal optreden als teammanager terwijl Mitch “Boris” Voorspoels teamdirecteur zal zijn.

De Zweedse Jakob “YamatoCannon” Mebdi, coach van het team gedurende tweeënhalf jaar, verlaat het team. De bijen blijken een veelbelovend team te hebben voor het jaar 2020. Het personeel rondom het project lijkt zeer solide, wat goede resultaten kan bevorderen. Wordt vervolgd!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top