Fransman NBK vervoegt CS:GO-team van OG

Door Proximus

Deel dit nieuws

De organisatie OG is heel bekend vanwege haar wereldploeg op Dota 2. OG, aangesloten bij Red Bull, is een nieuwe uitdaging aangegaan door een team aan te werven voor Counter-Strike: Global Offensive.

De esport-organisatie OG staat wereldwijd bekend om haar uitmuntende niveau op de podia waar ze aanwezig is. Op Dota 2 wonnen ze in 2018 en 2019 de wereldbeker, The International. Ter herinnering, deze competitie heeft de grootste prijzenpot met bijna 16 miljoen dollar dit jaar.

Op papier is het CS:GO-team van OG ronduit indrukwekkend. De eerste speler is Nathan “NBK” Schmitt, een Fransman die vroeger samenspeelde met ZywOo, RPK, apEX en Alex bij Team Vitality.

© OG

In dit nieuwe avontuur zullen zijn teamgenoten Aleksib, valde, ISSAA en mantuu zijn. Mantuu is een rookie die nog niet gekend is bij het brede publiek. Het valt af te wachten of hij, omringd door veteranen uit het milieu, de revelatie kan worden.

In een aankondigingsvideo stelt OG NBK voor als de “Kingmaker” die er altijd in slaagt om het publiek in vervoering te brengen.

Eerst hebben we een chagrijnige Fransman nodig, de “Kingmaker”, wiens mening en clutch plays het publiek doen opwinden

Terwijl het team al een paar weken samen aan het trainen was, werden er veel geruchten verspreid op het web. In ieder geval is één ding duidelijk: OG is hier om te winnen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top