Axel Daeseleire heeft Ben Segers flink liggen in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

Films | Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, écht geen zonde is. Hoe? Op maandag 9 december ontdek je het in de tweede aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Internet is een geweldige plek. Maar er bestaat ook zoiets als té veel op het internet zitten. De 13-jarige Noah zit vaak 12 uur per dag online, o.a. om Fortnite te spelen. Hij investeert er niet alleen uren in, maar ook geld. "Noah heeft zowat 600 euro aan Fortnite uitgegeven. Een gratis spel nota bene. Om kostuumpjes voor zijn mannekes te kopen. Of dansjes". Noahs mama Linsay heeft het er ermee gehad en zet de grote middelen in.



Lynn heeft er een heftige periode op zitten. Vorig jaar is ze te weten gekomen dat ze de immuniteitsziekte alopecia areata heeft. Op drie weken tijd werd ze volledig kaal. Ze kwam terecht bij een haarinstituut in Hasselt waar kapster Nathalie een mooi haarwerk maakte. Lynn wil haar bedanken om haar opnieuw een vertrouwensboost te geven. Dankzij Nathalie durft ze nu zelfs ook zonder pruik buiten te komen.

Hans wil dan weer zijn broer Tom bedanken, die een nier afstond aan hem. Hans hing maandenlang drie keer per week vijf uur aan de nierdialyse. De ziekte legde een serieuze hypotheek op zijn leven. Tot Tom besloot om zijn nier te doneren aan zijn broer.



Bekijk Hoe Zal Ik Het Zeggen? elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top