Niet te missen concerten in december

Muziek | In december staan er weer heel wat niet te versmaden concerten op het programma. Dit zijn onze aanraders!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eind 2018 bracht SX (dat zijn Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet) hun derde album Eros uit, voorafgegaan door de opvallende single Desire. De band brak door na de release van hun eerste single Black Video. Later kwamen de platen Arche en Alphabet uit.

Vrijdag 6 december, De Zwerver, Leffinge



Niels Destadsbader

In januari kondigde Niels Destadsbader een beperkte reeks theatershows aan in intieme setting. De zes shows waren in een mum van tijd uitverkocht. Begin december zet hij het Sportpaleis op z’n kop.

Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december, Sportpaleis, Antwerpen


BLØF

BLØF is één van de meest succesvolle Nederlandse bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder RingenAlles Is LiefdeHoliday In Spain en Zoutelande. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Zaterdag 7 december, Lotto Arena, Antwerpen

Fat White Family

‘Britse rock-'n-roll die knipoogt naar alles wat fout is gegaan in onze wereld’, is de omschrijving die op de site van de AB te lezen staat bij het concert van Fat White Family. Begin dit jaar brachten ze hun derde album Serfs Up! uit.

Maandag 9 december, AB



Ari Lennox

Ari Lennox is een nieuw, opmerkelijk talent binnen de r&b-scene. Ze mag niet enkel J. Cole tot haar grootste fans rekenen, ze tekende daarenboven ook nog eens op zijn label Dreamville en bracht er debuut Shea Butter Baby op uit (na twee EP's). Een album met grooves, jazzy soul en een fantastische stem die ergens tussen Solange en Lianne La Havas te situeren valt. 

Maandag 16 december, Trix, Borgerhout


Alter Bridge

De jongste plaat van Alter Bridge heet Walk The Sky. Ze brengen een onnavolgbare mix van van alternatieve metal, hardrock en post-grunge.

Donderdag 10 december, Koninklijk Circus, Brussel


Mika

Met meer dan 10 miljoen verkochte platen wereldwijd en een stapel muziekprijzen op de schouw, is Mika één van de meest gerespecteerde figuren in de internationale popscene. Zijn kleurrijke liveshows zijn totaalbelevingen waar zijn hits naadloos in elkaar overvloeien. Van Grace KellyRelax, Take It Easy en Big Girl tot Elle me DitBoum Boum BoumUnderwater en Talk About You: zijn setlist is een onfeilbaar succesrecept voor een onvergetelijke avond.

Zaterdag 14 december, Vorst Nationaal


Reymer

Het uitganspunt van Tine Reymer is pop, maar dan tijdloos en met een vleugje Americana. De single Secret valt helemaal onder de muzikale noemer ‘pop noir’ zoals De Standaard het ooit goed omschreef.

Dinsdag 17 december, AB


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top