DIW 500: De Ideale Documentaire

Films | Begin december weerklinkt voor de 500ste keer de DIW-tune op de Vlaamse televisie en andere schermen. Om deze mijlpaal in de televisiegeschiedenis te vieren, gunt Canvas de voltallige DIW-redactie één dag vakantie: op donderdag 5 december is er uitzonderlijk geen reguliere aflevering van De Ideale Wereld, maar wel een unieke documentaire die terugblikt op de meest legendarische momenten uit de voorbije 500 afleveringen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In 500 afleveringen van De Ideale Wereld zijn de revue gepasseerd:
2 echte presentatoren
3 invallers
2 zenders
14 sidekicks
een paar écht leuke filmpjes
heel veel uren overbodige televisie

Dat maakt van het alternatieve nieuwsmagazine het langstlopende programma ooit op Canvas, na de Terzake, De Afspraak, De Canvascrack en misschien hier en daar nog wel een ander programma waar we nu even niet kunnen opkomen.



De Ideale Documentaire bevat nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen, smeuïge verhalen van kroongetuigen en getuigenissen van de paar hoofdrolspelers die zich er kennelijk niet voor schamen dat ze ooit aan het programma hebben meegewerkt.

Bekijk DIW 500 - De Ideale Documentaire op donderdag 5 december om 22u15 op Canvas of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top