Ook in december zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Films | De warme feestlichtjes van december vrolijken deze donkere maand op. Het is niet alleen gezellig op de straten, markten en pleinen maar ook voor je tv. Nestel je gezellig in de zetel en geniet! Als Tuttimus en Familus-klant kan je ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve op aanvraag-catalogus. Er is voor ieder wat wils. Veel plezier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Alita: Battle Angel

Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido. Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden.

Annabelle

John Form heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia: een prachtige vintage pop in een witte bruidsjurk. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop, die de naam Annabelle draagt. Op een avond worden de buren van John en Mia overvallen door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle…

Godzilla

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

Who Is Dayani Cristal?

Openingsbeeld van deze documentaire: het levenloze lichaam van een onbekende man in de Arizonawoestijn. Een illegaal die net als zovele anderen in het zicht van de “Amerikaanse droom” in de hitte (overdag) of de vrieskou (‘s nachts) van de woestijn het leven liet. Hij heeft geen papieren, maar op zijn borst staan de woorden “Dayani Cristal” getatoeëerd. Het forensisch onderzoek in de VS tracht de identiteit van de man te achterhalen. Tegelijkertijd bezoeken we een familie in een dorpje in Honduras, waar de man blijkbaar vandaan komt.

Soeur Sourire

"Soeur Sourire" is het meeslepende verhaal van een fascinerend historisch personage, Jeannine, een Belgisch meisje dat in 1961 uitgroeide tot een wereldster door als kloosterzuster de hit "Dominique, nique, nique..." te schrijven en te zingen. Het drama van deze jonge vrouw, die de artiestennaam "Soeur Sourire" meekreeg, is de liefde; Jeannine Deckers probeert wanhopig aan anderen de liefde te geven die ze zelf nooit kreeg van haar harde moeder. Ze hecht zich aan Annie, maar wanneer deze laatste meer toenadering zoekt, vlucht ze. Wanneer de situatie thuis onhoudbaar wordt, ziet ze haar intrede in een klooster als enige uitweg. Ze componeert er "Dominique" en wordt door de kerk gebruikt om haar tanende imago te verjongen. Het liedje wordt een wereldhit. Gesterkt door haar succes, laat ze het kloosterleven achter zich en waagt haar kans... "Soeur Sourire" is een eigentijds, meeslepend tijdsbeeld van de jaren '60, aan de hand van het leven van de meest onwaarschijnlijke superster ooit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top