EGO ontvangt Team Vitality op Brussels Esport Show 2019

Door Proximus

Deel dit nieuws

De European Gaming Organisation (EGO) is een bekende organisator van esports evenementen in het Brussels Gewest. Een extra stap lijkt te zijn gezet met hun laatste aankondiging: de Brussels Esport Show. Het tweedaagse evenement vindt plaats op zondag 22 en maandag 23 december.

Met de steun van het Brusselse Gewest, Be.Brussels, kan EGO met trots aankondigen dat Team Vitality, het grootste Franse esportsteam, zal mogen ontvangen. Vier leden van de organisatie komen naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel voor een show die volledig gratis zal zijn.

Maxime “Robi” Dambrine als eerste gast

De eerste aangekondigde gast is de Fransman Maxime “Robi” Dambrine. Deze jongeman is een fenomeen dat uitblinkt in alle videogames die hij aanraakt. Toen Fortnite uitkwam, trad hij toe tot de esport-tak van Millenium en speelde hij onder meer met de getalenteerde Belgische Klaivert “Teeqzy” Dervishi. Uiteindelijk sloot hij zich aan bij Team Vitality op de Gotaga Barrière Show na een verzoek aan Gotaga voor een uitzinnig publiek. Tegenwoordig bekleedt hij een functie als ambassadeur in de geel-zwarte organisatie.

Tot nu toe kennen we maar één van de vier gasten. We weten echter al dat er foto- en signeersessies zullen zijn, evenals een Vitality merchandising stand. De EGO kondigde ook aan dat een NERF Fortnite arena en speelstations voor iedereen toegankelijk zullen zijn. Er zullen echter slechts 600 tickets zijn voor vier tijdvakken: ‘s morgens of ‘s namiddag op beide dagen.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top