Drie keer de Denver Nuggets op je tv deze week

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week kan je de Denver Nuggets van Nikola Jokic maar liefst drie keer aan het werk zien, onder andere in topaffiches tegen de LA Lakers en de Boston Celtics.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van dinsdag op woensdag kan je kijken naar de topaffiche tussen de Los Angeles Lakers en de Denver Nuggets, ofwel het duel tussen de nummers één en twee in de Western Conference. De zegereeks van de Lakers werd afgelopen zondag gestopt door de Dallas Mavericks, hun eerste nederlaag na tien overwinningen op een rij. Ook de Denver Nuggets verloren hun laatste wedstrijd van de Sacramento Kings: een nipte 97-100. Met tien overwinningen was november voor de Nuggets wel een uitstekende maand. Kunnen ze dit ook doortrekken in december? Vrijdagnacht wacht hen een duel tegen de Boston Celtics, topploeg in het oosten, zondag wachten de Brooklyn Nets van Kyrie Irving.

Zaterdagavond kan je de Dallas Mavericks van Luka Doncic nog eens aan het werk zien tegen de New Orleans Pelicans. De Pelicans moeten het nog altijd zonder toptalent Zion Williamson stellen en bengelen onderaan het klassement in de Western Conference. De Mavs zijn dan weer op kruissnelheid en zetten hun statuut van NBA-titelpretendent vorige week nog wat kracht bij met winst in het Staples Center. Zijn de Pelicans hun volgende slachtoffer?

Wedstrijdprogramma deze week:

Woensdag 4/12 om 3u (heruitzending om 20u)
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Eleven Sports 2)

Zaterdag 7/12 om 20u
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans (Eleven Sports 3)

Zaterdag 7/12 om 2u 
Boston Celtics - Denver Nuggets (Eleven Sports 2)

Zondag 8/12 om 21u
Brooklyn Nets - Denver Nuggets (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top