Tv-tips van de week (1 t.e.m. 8/12)

Films | Wat moet je de komende dagen absoluut bekijken op tv? Ontdek het hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tinker, Tailor, Soldier, Spy

George Smiley moet in de Koude Oorlog een Russische spion ontmaskeren binnen de Britse geheime dienst. De top van de inlichtingendienst mag van niets weten. Al snel blijkt er sprake te zijn van een web van intriges.
 
Spionagefilm van Tomas Alfredson met Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy en Mark Strong
Vanaf vrijdag beschikbaar via Movies & Series


Entertainment

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Start van het derde seizoen van het verborgen cameraprogramma met Jens Dendoncker.

Daft Punk komt Franse les geven, het leger moet een volledige wijk in Antwerpen in veiligheid brengen omdat het internet op is en een slechthorende Batman vraagt hulp aan de 8-jarige Isaiah om The Joker te kunnen klissen.

Elke maandag een aflevering omstreeks 20u35, VTM

Kamp Waes
 
Eerste aflevering van de realityreeks waarin vijftien gewone mannen en vrouwen de loodzware opleiding van de Belgische Special Forces volgen, gepresenteerd door Tom Waes

Tom stelt zijn vijftien geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces? En hoeveel van de vijftien startende kandidaten blijven nog over?

Elke zondag een aflevering omstreeks 20u00, Eén

Lees ook: Kamp Waes - Zij gaan tot het uiterste bij de Special Forces
 
 

 

Muziek

Miles Davis: Birth Of The Cool

Muziekdocumentaire over Miles Davis.
 
Trompettist, bandleider, pionier. Intellectueel, ijdel. Meedogenloos, controversieel. Indrukwekkend, geniaal. De man met een geluid zo mooi dat het je hart zou kunnen breken. Miles Davis deed alles op zijn eigen manier. Dat maakte hem tot een ster, maar ook tot een moeilijke persoon om mee te leven en te werken. Zijn lak aan traditie, heldere visie en voortdurende honger naar nieuwe ervaringen maakten van hem een icoon. Deze documentaire ontrafelt de mythe achter de man met de trompet.

Donderdag, 23u30, Canvas

Sport

Croky Cup

Live-verslag van 2 bekerwedstrijden.
 
KV Oostende - Club Brugge
Woensdag, 20u10, Q2
 
Moeskroen - Anderlecht
Donderdag, 20u25, Q2

Films

Casualties Of War

Amerika is in oorlog met Vietnam. Nadat één van hun makkers is vermoord, slaan de stoppen door bij een groep Amerikaanse soldaten. Ze ontvoeren een meisje om haar in de jungle te verkrachten. Eén van hen keert zich fel verontwaardigd af van de groep.

Oorlogsfilm van Brian De Palma met Michael J. Fox, Sean Penn, John C. Reilly en Thuy Tu Le
Dinsdag, 20u35, CAZ


Lock, Stock And Two Smoking Barrels

Tijdens een pokeravond raken vier vrienden al hun geld kwijt, maar ze moeten nog een flinke som dokken aan een gevreesde gangster. Ze krijgen precies één week de tijd om het geld bij elkaar te krijgen. Wanneer ze horen dat hun buren van plan zijn om een groep drugdealers te overvallen, besluiten ze hen voor te zijn.

Misdaadfilm van Guy Ritchie met Dexter Fletcher, Jason Flemyng, Frank Harper en Nick Moran
Donderdag, 20u40, CAZ


 

Steve Jobs

De film zoemt in op drie belangrijke perioden in het leven van Steve Jobs, de Amerikaanse computerpionier en oprichter van elektronicabedrijf Apple: de voorstelling van de Macintosh in 1984, die van de NeXT-computer in 1986 en de triomfantelijke introductie van de iMac in 1998. We kijken mee achter de schermen van de digitale revolutie en krijgen een intiem portret te zien van een briljante man die in het epicentrum van de veranderingen staat. Maar die zich ook de nodige opofferingen moest getroosten die zijn gezinsleven en mogelijk zijn gezondheid hebben aangetast.
 
Biografie van Danny Boyle met Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen en Katherine Waterston
Vrijdag, 21u20, Canvas


Rogue One: A Star Wars Story

13 jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie: de plannen van de Death Star bemachtigen om zo een einde te maken aan de macht van het keizerrijk.
 
Sciencefictionfilm van Gareth Edwards met Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn en Donnie Yen
Zaterdag, 20u30, VTM

 


Murder On The Orient Express

Tijdens een luxetreinreis door vooroorlogs Europa wordt een moord gepleegd. Meereizend detective Poirot zoekt uit wie van zijn twaalf medepassagiers de dader is.

Thriller van Kenneth Branagh met Kenneth Branagh, Johnny Depp, Penélope Cruz en Judi Dench
Zaterdag, 20u30, Q2



 

 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top