Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (28 november)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (28 november) © A24

Een flinke portie drama, actie, avontuur, horror, suspense, romantiek, humor en voor de liefhebbers al een feelgood kerstfilm in aanloop naar de eindejaarsdagen. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De winter is nu echt in 't land, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Crawl

Crawl © Sergej Radovic / Paramount Pictures Corporation

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze erachter dat dat niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

Horrorthriller van Alexandre Aja, met Kaya Scodelario, Barry Pepper en Ross Anderson

Crawl
is vanaf 27 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lees ook:
Een vleugje horror om je zomer mee op te leuken? Deze films mag je niet missen

Wild Rose

Wild Rose © Fable Pictures

Rose-Lynn is een onverbeterlijk drieste delinquente uit Glasgow. Het is haar droom om naar Nashville te verhuizen om een countryzangeres te worden. Voorlopig moet ze het stellen met de lokale pub, maar toch bulkt ze van het talent. Het is dan ook een jammerlijke zaak dat ze letterlijk alles verprutst in haar leven. Voor drugsfeiten moet ze het cachot in. Nauwelijks op vrije voeten (mits enkelband) en ze is al op vrijersvoeten. Wanneer ze uiteindelijk bij haar moeder aanklopt, blijkt dat die het voorbije jaar op haar twee jonge kinderen heeft gelet. De gebrekkige band tussen moeder en kinderen is schrijnend. Rose-Lynn is veel te egoïstisch en kinderachtig om voor iets of iemand verantwoordelijkheid op te nemen. En toch kan je je niet van de indruk ontdoen dat er meer potentieel schuilt achter haar irritante gedrag. Omwille van haar avondklok kan ze haar gewoonlijke zangklusjes niet doen. Ze neemt een kuisbaan aan bij een rijke dame, die haar zangtalent erkent en als een soort van mecenas ex- machina haar dromen wil waarmaken.

Dramatische komedie van Tom Harper, met Jessie Buckley, Julie Walters, Matt Costello, Jane Patterson en Sophie Okonedo

Wild Rose
is vanaf 27 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Dead Don't Die

The Dead Don't Die © Film Fest Gent

In 'The Dead Don't Die' steekt een zombieplaag op, nadat gasboringen bij de pool de rotatie van de aarde hebben veranderd. Terwijl de Amerikaanse autoriteiten de ecologische rampspoed ontkennen, wordt een klein plaatsje geteisterd door de vraatzuchtige menseneters. De zombies lijken gevoed te worden door wat ze deden vlak voor ze om het leven kwamen en zijn vooral gefocust op zaken als wifi en Xanax - de dingen waar ze zich als levenden mee bezighielden.

Lokale agenten moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen. Doortastend zijn politiechef Cliff (Bill Murray) en zijn rechterhand Ronnie (Adam Driver) echter allerminst. Een hele film lang strompelen ze even traag achter de feiten aan als de ondoden die uit hun graf klauteren in het dorpje Centerville, volgens de welkomstborden "a very nice place to live". Arthouse-cineast Jim Jarmusch waagt zich met deze film voor het eerst aan het zombiegenre, en doet dat met de nodige onderkoelde humor en bijtende maatschappijkritiek op hersendood consumentarisme. Bovendien trommelde Jarmusch naast Adam Driver, Bill Murray en Chloë Sevigny die de agenten spelen, zijn hippe vriendenkliekje op, waaronder Tom Waits als woeste kluizenaar, Iggy Pop als koffieverslaafde zombie en Wu-Tang Clan-rapper RZA als postbesteller. Ook Tilda Swinton is van de partij, en ronduit hilarisch als een Schotse begrafenisondernemer die verrassend goed met een samuraizwaard overweg kan. De film kwam er trouwens door toedoen van deze Britse actrice, met wie Jarmusch in 2013 de vampierenfilm 'Only Lovers Left Alive' maakte.

Horrorkomedie van Jim Jarmusch, met Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Selena Gomez, Tom Waits en Iggy Pop  

The Dead Don't Die
is vanaf 27 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bron: Film Fest Gent

Midsommar

Midsommar © Merie Weismiller Wallace / A24

De relatie tussen Dani en Christian staat op het punt uit elkaar te vallen. Nadat een familiedrama hen bij elkaar houdt, nodigt de treurende Dani zichzelf uit om samen met Christian en zijn vrienden op reis te gaan naar een onvergetelijk midzomerfestival in een afgelegen Zweeds dorp. Wat een zorgeloze zomervakantie onder een eeuwige zon had moeten worden, neemt al snel een sinistere wending wanneer de dorpsbewoners hun gasten uitnodigen om deel te nemen aan festiviteiten die van het pastorale paradijs een onheilspellend schouwspel maken.

Vanuit de visionaire geest van Ari Aster (Hereditary) komt een van angst doordrenkt filmisch sprookje waarin een wereld van duisternis zich op klaarlichte dag ontvouwt.

Deze fantastische film is een gelaagd kunstwerk vol symboliek. Hij wordt 'gelabeld' als horrorfilm, maar dat is hij eigenlijk totaal niet. Uiteraard zijn er enkele zeer gruwelijke scènes in verwerkt, maar wie enigszins vertrouwd is met de Vikingcultuur en bijhorende rituelen zal hier veel in herkennen. En er zit bovendien een flinke dosis humor in die heel aanstekelijk werkt. En de muziek van Bobby Krlic aka The Haxan Cloak is bijzonder sterk. Niet geschikt voor gevoelige zielen, maar een absolute aanrader. Om meerdere keren te bekijken zelfs!(C.V.)

Horrorfilm van Ari Aster, met Florence Pugh, Jack Reynor, Will Poulter, William Jackson Harper en Anna Åström

Midsommar
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Then Came You

Then Came You © BCDF Pictures

Deze film  vertelt het verhaal van Skye (Maisie Williams), een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin (Asa Butterfield), een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere 'bucketlist' met dingen die ze moet doen voordat ze sterft. In het proces leert hij zijn eigen angsten te confronteren en te overwinnen en wordt verliefd op de knappe, maar schijnbaar onaantastbare Izzy (Nina Dobrev)

Drama van Peter Hutchings, met Asa Butterfield, Maisie Williams en Nina Dobrev

Then Came You
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Hustle

The Hustle © MGM

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

Komedie van Chris Addison, met Anne Hathaway, Rebel Wilson en Alex Sharp

The Hustle
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Buttons: A Christmas Tale

Buttons: A Christmas Tale © Fathom Events

Twee weesmeisjes hebben als enige wens een thuis te vinden voor Kerst. Ze krijgen daarbij hulp van hun beschermengelen (Dick Van Dyke en Angela Lansbury). De meisjes komen erachter dat wonderen daadwerkelijk kunnen gebeuren als je de kracht kan vinden om erin te geloven.

Familiefilm van Tim Janis, met Alivia Clark, Julia Burrows, Ioan Gruffudd, Jane Seymour en Roma Downey

Buttons: A Christmas Tale
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Le chant du loup

Le chant du loup © Pathé

Vanuit de Russische zeeën is een kernraket afgevuurd op weg naar Frankrijk. Aan boord van de onderzeeër Le Terrifiant moet de commandant Grandchamp een belangrijke en onomkeerbare beslissing nemen. De onderzeeër sluit alle communicatie af en heeft minder dan een uur om in de vuurpositie te komen. De medewerker Chanteraide ontdekt evenwel een anomalie: de raket is ontworpen om hen te dwingen terug te vechten.

Drama van Abel Lanzac, met François Civil, Omar Sy en Mathieu Kassovitz

Le chant du loup
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Gangster, the Cop, the Devil

The Gangster, the Cop, the Devil © Pan Media and Entertainment / Well Go USA Entertainment

Jang Dong-su is de baas van een gangsterbende. Hij weet slechts op het nippertje een gewelddadige aanval door een ongrijpbare seriemoordenaar te overleven. Hij komt er met de schrik van af. Daarop gaat hij een onwaarschijnlijk samenwerkingsverband aan met de lokale detective Jung Tae-seok om de sadistische moordenaar die eenvoudigweg 'K' wordt genoemd te vatten.

Zuid-Koreaans misdaad/actiedrama van Won-Tae Lee, met Mu-Yeol Kim, Sung-kyu Kim en Dong-seok Ma

The Gangster, the Cop, the Devil
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Danger Close: The Battle of Long Tan

Danger Close: The Battle of Long Tan © Jasin Boland / Red Dune Films

Zuid-Vietnam, laat in de middag op 18 augustus 1966. Gedurende drie en een half uur, in de stromende regen, te midden van de modder en gesneuvelde bomen van een rubberplantage genaamd Long Tan, vechten majoor Harry Smith en zijn verspreide gezelschap van 108 jonge en meestal onervaren Australische en Nieuw-Zeelandse soldaten voor hun leven. Ze houden een overweldigende vijandige strijdkracht tegen van 2.500 geharde krijgers uit de Main Force Viet Cong en Noord-Vietnamese soldaten. Als hun munitie opraakt, de slachtoffers oplopen en de vijand zich massaal klaar maakt voor een laatste aanval, gaat elk van hen op zoek naar een eigen antwoord - en de kracht om te triomferen over een onzekere toekomst met eer, fatsoen en moed.

Oorlogsfilm van Kriv Stenders, met Travis Fimmel (Vikings), Daniel Webber en Luke Bracey  

Danger Close: The Battle of Long Tan
is vanaf 28 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bekijk ook:
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint...
Black Friday-actie: deze films uit de Op aanvraag-catalogus bekijk je voor 1,49 euro

Music Maestro

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Er gaat geen maand voorbij zonder afscheid te moeten nemen van enkele muzikale grootheden. Een in memoriam.

AB Canape: New Wave rock van The Cure

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canape: sfeervolle genremix van The Cat Empire

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Canvas selecteert: een bloemlezing van de Koningin Elisabethwedstrijd

Nu de prestigieuze Koningin Elsabethwedstrijd deze jaargang uitgesteld is, komt Canvas met een alternatief op de proppen. De cultuurzender grasduinde in de geschiedenis van het concours en zendt het k

AB Canapé: de oorstrelende indietronica van gouden trio Alt-J

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Aflevering 3: Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

Mel B, van Spice Girl tot X Factor

Mel B doet bij iedereen een belletje rinkelen als voormalig lid van de Spice Girls. Toch houdt ze zich tot op de dag van vandaag op in de muziekwereld, zij het voornamelijk als jurylid bij talentensho

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: de experimentele postrock van Son Lux

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Willy geeft Belgische artiesten duwtje in de rug

Het zijn geen fijne tijden voor artiesten, zeker niet nu alle massa-evenementen gedurende deze zomer zijn afgezegd. Radiozender Willy steunt artiesten al vanaf het begin van de coronacrisis en lanceer

Sport in de kijker

Deze iconische sportgebaren ondersteunen de strijd tegen discriminatie

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd, die geweldadig om het leven werd gebracht door een blanke politieagent in Minneapolis, staan de Verenigde Staten in rep en roer. Het lokte afgelopen week

One day, one goal: de raket van Benjamin Pavard bevrijdt Frankrijk

Net geen twee jaar geleden vestigde Benjamin Pavard definitief zijn naam door een magistraal doelpunt te scoren in de achtste finales van het WK in Rusland. Een keerpunt in het toernooi voor de Franse

Mythische Kop verschaft Anfield aura van onoverwinnelijkheid

De mythische voetbaltempel Anfield ademt voetbal. Onder impuls van de steeds passionele en rumoerige Kop worden de bezoekers van meet af aan bij de keel gegrepen. Maar The Reds zijn niet altijd de vas

De ultieme elf van de Rode Duivels: de centrale middenvelder (1/2)

We zijn intussen toe aan de achtste aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels. Ook vandaag laten we jullie kiezen uit vier voormalige en huidige internationals. Nu is he

Lance Armstrong: "Het kon erger. Ik kon Floyd Landis zijn en elke dag ontwaken als een stuk stront"

Na het eerste deel vorige week legt deel 2 van de documentaire "Lance" de glorieperiode en de graduele ondergang van Lance Armstrong bloot. Ook al lijkt The Boss bij momenten gelouterd te zijn, toch s

"Waarom altijd ik?" Bad boy Balotelli gooit steevast eigen ruiten in

In de zevende aflevering in onze rubriek 'Enfants terribles' is het opnieuw tijd voor een opvallende verschijning in de voetbalwereld. Met Mario Balotelli lichten we er misschien wel een van de meest

On this day: Spanje rouwt om overleden voetballer José Antonio Reyes

Er zijn van die dagen waarvan je hoopt dat ze zo snel mogelijk passeren. 1 juni zal voor altijd zo’n dag blijven voor de familie van José Antonio Reyes. Het is namelijk dag op dag een jaar geleden dat

One day, one goal: Sony Anderson rondt collectief meesterwerk van Lyon af tegen Inter

We moeten al terug naar de vroege jaren 2000 om de hoogdagen van Lyon te herbeleven. De club werd in die periode zeven keer na elkaar kampioen in Frankrijk. Les Gones schitterden daarnaast ook op het

Gent snoept rivaal Club Brugge op nippertje tweede plaats af in eerste play-offjaar

2010 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de play-offs hun intrede deden in het Belgische voetbal. Anderlecht zou met enig gemak kampioen worden, maar de strijd om de tweede plaa

One day, one goal: het geniale puntertje van Ronaldinho

De legende van Ronaldo de Assis Moreira, aka Ronaldinho, staat in de annalen van de voetbalgeschiedenis gebeiteld. Op 8 maart 2005 toonde de Braziliaanse baltechnicus een glimp van zijn klasse, ditmaa

De ultieme elf van de Rode Duivels: de rechtermiddenvelder

In de zevende aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels laten we je opnieuw kiezen uit een viertal voormalige en huidige Rode Duivels die naam en faam maakten op de posi

Ons wielerjargon: de bezemwagen, de schrik van elke sprinter

De coronacrisis bezorgde dit voorjaar menig wielerliefhebber een aantal teleurstellende maanden. Om het lange wachten toch enigszins te verzachten, laten we bij Proximus Picxk elke week ons licht schi

Focus op films, series & tv

Anekdotes vanop de filmset: de improvisatie van Louis de Funès in "La Grande Vadrouille"

"La Grande Vadrouille", ondertussen meer dan 50 jaar oud, blijft tot op de dag van vandaag een van de grootste kaskrakers in de geschiedenis van de Franse film. Hij prijkt nog steeds in de top 5 van d

Deze biopics brengen hulde aan historische figuren uit de wereldgeschiedenis

Vanavond is op CAZ de grandioze biopic 'Darkest Hour' te zien, met Gary Oldman in de hoofdrol van de weerbarstige staatsman Winston Churchill. Biopics bestaan in alle soorten, maten en gewichten, maar

The Muscles from Brussels verovert Hollywood in de jaren 90

Als je een Amerikaan vraagt wat ze over België weten, komt Jean-Claude Van Damme gegarandeerd als een van de eerste zaken ter sprake. De filmster met roots in Brussel schopte het eind de jaren 90 tot

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een greep uit het aanbod voor deze week.

'The Batman' en de 'Batmobiel': een evolutie van ruim 80 jaar

Na de 'Batman'-trilogie met Christian Bale als hoofdrolspeler ligt de lat zeer hoog voor zijn opvolgers, vraag dat maar aan Ben Affleck… Robert Pattinson waagt er zich alvast aan en de 'Batman'-fans k

Het avontuur lonkt met deze films!

De kans lijkt klein dat we deze zomer verre reizen zullen kunnen maken, maar proeven van het avontuur kan gelukkig wel bij Proximus Pickx. In onze op aanvraag-catalogus groepeerden we enkele films die

Dit zijn de 10 meest bekeken series op Netflix in de maand mei

Netflix behoort tot de grote winnaars van de lockdown. Het platform was voor vele gebruikers het middel bij uitstek om de verveling tegen te gaan. Hieronder een overzicht van de 10 series die de Belge

Reizen Waes: de donkere en speelse kant van Japan

Tom Waes trok in februari voor Reizen Waes naar Japan en door de uitbraak van het coronavirus bleef het bij die ene buitenlandse reis. Vorige week kon je deel één bekijken, deze keer was het tijd voor

Deze kindsterren vochten voor hun rechten

Vandaag vieren we de Internationale Dag van het Kind, een feestdag waarop we de rechten van het kind extra in de kijker zetten. Voor deze gelegenheid belichten we de prille carrières van enkele kindst

The Thin Red Line: Dit zijn de beste 5 oorlogsklassiekers

Vanavond zendt CAZ om 20.40 uur de oorlogsfilm ‘The Thin Red Line’ uit. Deze film met Sean Penn, Jim Caviezel, Nick Nolte, Elias Koteas en Ben Chaplin won een Gouden Beer en wordt door regisseur Marti

Niet te missen op tv (1 juni - 7 juni): 4 x het leven zoals het is

De realiteit overtreft de fictie

Cinemajargon: director’s cut

Flashback, sequel, cliffhanger… Nadat we deze begrippen voor je ontleedden, legt Proximus Pickx deze week uit wat ‘The Director’s cut’ betekent. Een speciaal recht dat in de cinemawereld enkel aan reg

Nieuws van het esports-front

Esportskalender: juni

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! De maand juni wordt gekenmerkt door continuïteit en play-offs. Voor de

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 2

De tweede van drie speeldagen staat voor de deur en sommige spelers kunnen zich al geen nederlaag meer veroorloven. Andere spelers kunnen zich dan weer nu al plaatsen voor de volgende ronde.Abdullah W

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.In poul

G2 Esports European Brawl II: de Belgen blijven verbazen op Valorant

Sinds de komst van de game Valorant blijven verschillende Belgen zich onderscheiden op het internationale toneel. Dit was opnieuw het geval tijdens de European Brawl II, georganiseerd door de organisa

Belg Nivera is Frans kampioen op CSGO

Nivera, de jonge Belgische profspeler is met Team Heretics Frans kampioen geworden op Counter-Strike tijdens het ECN. Na een quasi perfect seizoen (13 overwinningen tegenover één nederlaag in dit seiz

Rainbow 6 Benelux League: mCon en uX gaming strijden om het laatste kwalificatieticket

Naarmate het einde van de groepsfase nadert, kennen meer en meer ploegen hun verdict. Terwijl drie teams nu al zeker zijn van de play-offs, zijn drie andere reeds uitgeschakeld. Een van de kleine nieu

NumberOne CSGO: Lamif en TheDice blijven aan de leiding, Clear veegt de nul weg

Terwijl Lamif en TheDice ongeslagen aan de top van het Legend Stage-klassement blijven, heeft Clear zijn eerste puntje beet in deze competitie op Counter Strike: Global Offensive. Naarmate de weken vo

Top 5 wedstrijden Regular Season van de Proximus ePro league

Het reguliere seizoen zit erop en we bleven zeker niet op onze honger zitten. In totaal hebben we 120 wedstrijden gezien. Wedstrijden die spannend waren, leuk om volgen en waarin vaak ook mooie doelpu

De Belgian League is terug! Wie onttroont Sector One?

Zoals beloofd maakt de Belgische competitie op League of Legends zijn comeback voor de zomereditie. Vijf teams hebben hard gewerkt en zich voorbereid op één enkel doel: de reus Sector One onttronen. N

Kortrijk-speler Manse: “Mijn profiel paste heel goed bij de club”

Na de ontmoeting met REGO en Nycom hebben we een afspraak met Manse “Manse01” Bogaerts, de speler die al twee seizoenen lang de kleuren van KV Kortrijk vertegenwoordigt. Zonder echt te hebben gedroomd

NumberOne: Lamif springt naar de eerste plaats, ook TheDice blijft ongeslagen

Speeldag drie van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive is afgewerkt. Twee teams blijven ongeslagen, drie andere teams moeten hun eerste overwinning nog boeken. De avond begon opni

Italië wint eEuro 2020 op Pro Evolution Soccer

Italië is reeds een grote natie in het traditionele voetbal en is nu ook de Europese kampioen van de virtuele velden. De Squadra Azzura won het eEuro 2020-evenement dat werd georganiseerd op Pro Evolu

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.