Vooruitblik: ESL Proximus CS:GO Finale

Het is bijna zover! Zo dadelijk gaan we van start met de finale van het ESL Proximus Championship. Daar nemen de twee winnaars van de halve finales het tegen elkaar op voor de titel. Langs de ene kant hebben we Game Fist, dat won van Sector One, terwijl we langs de andere kant Intech Tenerife Titans krijgen, die wonnen van Vanguard Esports.

Game Fist zag er bij momenten heel sterk uit in hun halve finale tegen Sector One. Vooral “Smogger” en “Lenny” leken in bloedvorm te zetten en zij zullen zeker een factor worden als ze de finale willen winnen. Toch moet het gezegd worden dat Game Fist meestal sterk aan de wedstrijd start, maar moeite heeft om de leiding consistent vast te houden. Dat is een probleem dat ze moeten verhelpen als ze vandaag de finale willen winnen.

Intech Tenerife Titans leken consistenter dan Game Fist, maar hanteerden doorgaans een andere speeldag tijdens hun wedstrijd tegen Vanguard eSports. Waar Game Fist graag het spel vertraagt, durft Intech Tenerife Titans heel erg aggressief spelen. Naarmate het spel vordert, zou hen dat wel eens problemen kunnen opleveren als Game Fist correct anticipeert. Desondanks gaan de Intech Tenerife Titans de finale in als grote favoriet.