De Battle: Zo zenuwachtig zag je Gert Verhulst en James Cooke nog nooit

Films | In de derde aflevering van De Battle staan de zenuwen hooggespannen. Vooral bij Gert Verhulst en James Cooke breekt het angstzweet uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

James moet een spectaculaire trapeze-act uitvoeren. Of dat is toch de bedoeling, want hij heeft enorm veel hoogtevrees: "Ik ben zo zenuwachtig en dat is heel lang geleden. Ik heb zo hard geoefend en afgezien. Nu wil ik aan iedereen bewijzen dat ik mijn angst kan overwinnen!".



Gert blijft letterlijk met zijn voetjes op de grond, maar dat zorgt bij hem voor minstens evenveel stress. De David Copperfield van Plopsaland mag geen steek – en zeker geen kaart – laten vallen en moet vijf cardistry-trucs feilloos brengen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met trillende handen: "Ik voel de zweetdruppels over mijn rug tot in mijn bilspleet lopen. Ik heb echt een haat-liefde relatie met die kaarten."

Najib Amhali zal dit keer veel moeten zuchten en blazen, want hij moet het themalied van The Muppet Show spelen op trompet. Katja Schuurman gaat haar brein pijnigen en moet 196 vlaggen herkennen én bijhorend land, hoofdstad en aantal inwoners kunnen benoemen.

De opdrachtgevers van deze week zijn Jani Kazaltzis, Helmut Lotti, Victor Reinier en Edsilia Rombley.

Bekijk De Battle zaterdag om 20u25 op VIER of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top