Racing - Gantoise live op Proximus Sports

Sport | Op de negende speeldag van de Belgian Men Hockey League kan je zondag live kijken naar de topaffiche tussen Racing uit Ukkel en Gantoise.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Racing staat op de tweede plaats in groep B en haalde vorige week nog stevig uit tegen Namen: 7-2 werd het en dat terwijl Victor Wegnez nog altijd out is met een blessure. Achille De Chaffoy en Alexis Cayphas waren beiden goed voor twee doelpunten.

Gantoise prijkt ook al op de tweede plaats in groep A. Vorige week snoepte het de leider Waterloo Ducks nog punten af (2-2). Deze week wacht het team van Pascal Kina opnieuw een wedstrijd tegen een topploeg. Maakt strafcornerkanon Leandro Tollini nog maar eens het verschil?

Racing - Gantoise is zondag vanaf 12u25 live te bekijken op Proximus Sports 2.

Volg het beste van de nationale hockeycompetitie live op Proximus Pickx met de All Sports tv-optie. Meer info over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top