DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Festivals | Dimitri Vegas & Like Mike behoren al vele jaren tot de wereldtop van het dj-wezen. De voorbije vijf jaar eindigden ze maar liefst drie keer 2de en twee keer 1ste (2015 en 2019) in de jaarlijkse lijst van het toonaangevende Britse tijdschrift DJ Mag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De afgelopen jaren waren ze ook de koningen van Tomorrowland. Het zijn thuismatchen want de broers Thavaios zijn afkomstig uit Boom. Daar hangt sinds 2018 ook elk jaar een plaat aan vast. De ep ‘Tomorrowland 2019’ verzamelt de nummers waarmee ze afgelopen zomer het festival op zijn kop hebben gezet.

Naar goede gewoonte legden Dimitri Vegas & Like Mike het jaar neer in het Sportpaleis. Voor het zevende jaar op rij al. Madness, zouden ze zelf zeggen.

En dan nu eindelijk een eerste MIA? Het duo verzamelde de voorbije jaren nominaties bij de vleet - zes keer Dance + drie keer Hit van het Jaar - maar wist die nog niet te verzilveren.

HIT VAN HET JAAR
Dimitri Vegas & Like Mike maakten een van de grote zomerhits van 2019.

‘Instagram’ heeft een indrukwekkende cast: Afro Bros, de grootste Nederlandse hitmakers van het moment, dj David Guetta en reggaeton-artiesten Daddy Yankee en Natti Natasha.

Het nummer haalde op enkele uren tijd 500.000 streams op Spotify. Ondertussen zit het bijna aan 120 miljoen.

NOMINATIES (2)

Dance
Hit van het jaar (‘Instagram’)


PALMARES

2017 - Dance (nominatie)
2016 - Dance (nominatie)
2015 - Dance (nominatie)
2015 - Hit van het Jaar (nominatie)
2015 - Videoclip (nominatie)
2014 - Hit van het Jaar (nominatie)
2014 - Dance (nominatie)
2013 - Dance (nominatie)
2012 - Dance (nominatie)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top