Waar kan je de ESL Proximus Finals bekijken?

De ESL Proximus Finals staan voor de deur. Komende zaterdag en zondag zullen vier CS:GO en League of Legends teams uit de Benelux het beste van zichzelf geven op het grote podium. Er zijn nog steeds tickets voor het evenement beschikbaar (meer info onderaan), maar hoe zullen de dagen net ingedeeld worden en waar kan je de finals online volgen?

Schema

Op zaterdag krijgen we CS:GO actie te zien en gaan we om 10 uur van start met de eerste halve finale tussen Sector One en Game Fist. Om 13u40 gaan we verder met de tweede halve finale tussen Vanguard eSports en Intech Tenerife Titans. De finale tussen de twee winnaars staat dan weer gepland om 17u30. Tussendoor is er ook de mogelijkheid tot een meet & greet met host Eefje “Sjokz” Depoortere en signeersessies met de spelers.

Zondag worden alle League of Legends matches afgewerkt. Om 10 uur openen we met de wedstrijd tussen Aethra Esports en Zeeman, gevolgd door de halve finale tussen Sector One en TimeOut Esports om 13u40. De finale van de League of Legends competitie zal ook om 17u30 afgewerkt worden. Naast een signeersessie van “Sjokz” kan je tussendoor ook een handtekening bemachtigen van “Chips” en “Noi”.

Online kijken

De makkelijkste manier om de ESL Proximus wedstrijden te volgen is door te kijken op de Twitch pagina’s ESLProximusnl en ESLProximusfr. Ook kan je meekijken via de Proximus Pickx webpagina en de Proximus Pickx app. Tenslotte kan je met Proximus TV ook naar de wedstrijden kijken op de zender Pickx Live.

Watch live video from ESLProximusnl on www.twitch.tv

Niet zoveel tijd om alles te bekijken? Geen nood! Onze sociale media houden je helemaal up-to-date. Zo kan je meer informatie over de wedstrijden en updates rond de scores terugvinden op de Twitter, Instagram en Facebook pagina van Proximus. Mensen die live willen komen kijken kunnen hier nog steeds tickets terugvinden.