Dankzij Thanksgiving 5 NFL-wedstrijden op tv!

Sport | Voor de fans van de NFL is Thanksgiving de mooiste donderdag van het hele jaar, met drie wedstrijden op het programma, vanaf 18.30 uur tot een heel eind na middernacht. Zondag staan ook twee wedstrijden geprogrammeerd, waaronder het duel in de AFC West tussen de Chiefs en de Raiders.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thanksgiving is een van de belangrijkste feestdagen van het jaar in de Verenigde Staten. Terwijl families aan de feesttafel hun kalkoen verorberen, kijken ze naar de NFL. Donderdagavond staan twee wedstrijden op het programma.
 
Detroit Lions – Chicago Bears

Het duel tussen Detroit en Chicago is een klassieker op Thanksgiving. De Lions wonnen hun eerste drie wedstrijden van het seizoen, maar daarna stokte de machine: de laatste vier wedstrijden gingen verloren. In Chicago kon de aanval de ambities van de club niet volgen. Moeten de Bears voor volgend seizoen niet op zoek naar een vervanger voor quarterback Mitchell Trubisky? Er resten hem nog 5 wedstrijden om te bewijzen dat hij de juiste man op de juiste plaats is.

Onze prognose: zege van de Bears
 
Dallas Cowboys – Buffalo Bills

Om 22.20 uur volgt een wedstrijd die belangrijker is voor de komende play-offs. De Cowboys en de Bills strijden om een plekje daarin, maar ze kunnen zich niet veel fouten meer veroorloven. De twee ploegen hebben een heel verschillend profiel: Dallas rekent vooral op zijn aanval en Buffalo vooral op de verdediging om wedstrijden te winnen.

Onze prognose: zege van de Cowboys
 
Atlanta Falcons – New Orleans Saints

In de nacht van donderdag op vrijdag staan de Falcons en de Saints tegenover elkaar, minder dan drie weken na hun eerste ontmoeting van het seizoen. De ploeg uit Atlanta trok toen verrassend aan het langste eind. De twee ploegen hebben een grote onderlinge rivaliteit en dus zal New Orleans ongetwijfeld revanche willen nemen.

Onze prognose: zege van de Saints
 
Kansas City Chiefs – Oakland Raiders

Zondag om 22.25 uur volgt het interessante duel in de AFC West tussen de Chiefs en de Raiders. Als de Raiders winnen, komen ze op gelijke hoogte van Kansas City aan de kop van de divisie. Als de Chiefs winnen, nemen ze een voorsprong die beslissend kan zijn.

Onze prognose: zege van de Chiefs
 
Houston Texans – New England Patriots

De aanval van Houston tegen de verdediging van de Patriots: een interessante confrontatie. Met DeAndre Hopkins en Will Fuller beschikt Deshaun Watson over heel wat opties. De receivers van de Texans zien tegenover zich de beste verdediging van de league en een Stephon Gilmore die sinds het begin van het seizoen heerst als cornerback.

Onze prognose: zege van de Patriots
 
Het wedstrijdprogramma in de NFL deze week op Eleven Sports:

Donderdag 28 november om 18.30 uur
Detroit Lions – Chicago Bears (Eleven Sports 2)

Donderdag 28 november om 22.30 uur
Dallas Cowboys – Buffalo Bills (Eleven Sports 2)

Vrijdag 29 november om 02.20 uur
Atlanta Falcons – New Orleans Saints (Eleven Sports 2)

Zondag 1 december om 22.25 uur
Kansas City Chiefs – Oakland Raiders (Eleven Sports 3)

Maandag 2 december om 02.20 uur
Houston Texans – New England Patriots (Eleven Sports 2)

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top