Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint...

Op 6 december is het nog even wachten, maar ondertussen is de Sint al meer dan een week in het land. Jonge Ketnet-kijkers - en stiekem ook bijna alle millennials - zijn al sinds zaterdag 16 november, de dag van intrede van de goedheilig man in Antwerpen, zoet met de gloednieuwe reeks 'Dag Sinterklaas'. Maar de grote kindervriend zit ook niet stil in onze Movies & Series Pass, in de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx en op Netflix.
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint... © KFD

De avonturen van de de pieten van De Club Van Sinterklaas, nl. Testpiet, Coole Piet, Danspiet, Juniorpiet, Muziekpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en sinds dit jaar ook Superpiet, Rommelpiet en Bakpiet zijn al twintig jaar een begrip voor kinderen en volwassenen bij onze noorderburen. Met de bekendste pieten van Nederland valt er altijd genoeg te beleven. Wanneer iemand dreigt het sinterklaasfeest te saboteren zullen zij er alles aan doen om dat tegen te houden. Of het nu om blafspray gaat, een speelgoeddief of tekeningen waar confetti van gemaakt wordt: de Pieten laten het grootste kinderfeest van het jaar niet zo makkelijk verpesten.

Sinds 23 oktober loopt bij ons de nieuwste bioscoopfilm van De Club Van Sinterklaas 'Waar is het grote boek van Sinterklaas?'  in de zalen, maar ook vier vroegere films hebben wij in de aanbieding in onze Movies & Series Pass en de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx. 'Sinterklaas en de wakkere nachten' is dan weer een grappige film voor jong en oud van eigen bodem, met Jan Decleir als de enige echte sint. En voor liefhebbers van het steverige werk is er de horrorfilm 'Sint' van de Nederlandse regisseur Dick Maas op Netflix. Wel alleen te bekijken als de kindjes al in bed liggen!

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Dag Sinterklaas

Dag Sinterklaas © VRT

In de gloednieuwe Ketnet-reeks 'Dag Sinterklaas' geven de Sint en Piet een nieuwe inkijk in hun leven in Spanje. Het was al 26 jaar geleden dat er nog eens camera's werden toegelaten in het kasteel van de Sint. Deze serie lijkt ook in niets nog op de reeks waar kinderen uit de jaren negentig mee opgegroeid zijn. Jan Decleir en Bart Peeters zijn er niet meer bij, maar ook Frans Van der Aa is verdwenen.  De nieuwe 'Dag Sinterklaas' is opnieuw geschreven door Hugo Matthysen, maar veel gelijkenissen zijn er verder niet. "Het (oude) programma behoort intussen tot het collectieve erfgoed, maar we willen niet blijven teren op dat succes. Daarom maken we geen remake, maar een nieuwe reeks", aldus Maarten Janssen, netmanager bij Ketnet. "Dit is een reeks voor de kinderen van nu."

Jan Decleir (Sinterklaas) wordt vervangen wordt door Wim Opbrouck en Frans Van der Aa (Zwarte Piet) door Jonas Van Thielen. Die was onder meer eerder al te zien in de docureeksen Ten oorlog met Arnout Hauben. Wel duiken er nog enkele 'oude' bekenden op die meededen in de laatste Sinterklaasfilms. Ramon (Pieter Embrechts) en Conchita (Els Dottermans) blijven uiteraard, want wie zou anders de paarden gaan verzorgen of eten maken voor de Sint? Nieuwkomers zijn bijvoorbeeld Palomita, het nichtje van Conchita en de strenge Stafhouder. Opvallend gezicht in de nieuwe cast is acteur Bart Hollanders, die dus verhuist van Callboys naar de intieme kring van de Sint. Hij staat op de set naast o.a. Warre Borgmans, Evelien Bosmans, Tine Embrechts, Adriaan Van den Hoof en Nico Sturm.

In deze nieuwe 20-delige fictiereeks krijgen kinderen een inkijk in het universum van de Sint en al zijn vrienden. Elke aflevering begint met een brief van een kind dat zich een vraag stelt: "Hoe zet ik mijn schoen klaar?", "Waarom komt de Sint met de stoomboot" of "Wat is het lievelingseten van de Sint?". Doorheen de aflevering wordt het antwoord duidelijk, aan de hand van alledaagse en tegelijk grappige situaties uit het leven van Sinterklaas, Zwarte Piet en hun entourage.

Dag Sinterklaas is sinds zaterdag 16 november tot vrijdag 6 december om 17.30 u te zien op Ketnet, Ketnet Junior, Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Ketnet Junior-app.

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot © Hidde Boorsma / TDMP

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde 'blafspray' over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de 'blafhoest', waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie, die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Familiefilm van Ruud Schuurman, met Tim de Zwart, Vlinder Kamerling, Wilbert Gieske, Beryl van Praag, Sven De Ridder en Pieter Verelst

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot is nu beschikbaar met de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Nog geen abonnement? Abonneer je via kanaal 13 van Proximus TV. De eerste maand is gratis!
Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.

Sinterklaas en het Pratende Paard

Sinterklaas en het Pratende Paard © Joris Kerbosch NSC / TDMP

De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan steelt iemand het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?

Familiefilm van Ruud Schuurman, met Wilbert Gieske, Sven De Ridder, Tijn Kroon, Beryl van Praag, Tim de Zwart en Piet van der Pas

Sinterklaas en het Pratende Paard is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 2.99 euro.

Sinterklaas & De Pietenschool

Sinterklaas & De Pietenschool © Michel Porro / TDMP

Zwarte Piet wordt je niet zomaar! Sinterklaas besluit om één kind de kans te geven om Zwarte Piet te worden en de zware Pietenschool te doorlopen op het kasteel van Sinterklaas in Spanje. Ergens in Nederland is daarom een Gouden Pepernoot verborgen. Wie hem vindt kan naar de Pietenschool. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas als de geheimzinnige Simon de Graaier meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland? En lukt het de gemene Simon om het Sinterklaasfeest te saboteren?

Familiefilm van Melcher Hillmann, met Wilbert Gieske, Sem van Dijk, Nicolette van Dam, Louis Talpe, Beryl van Praag en Peter van de Velde

Sinterklaas & De Pietenschool is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 2.99 euro.

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Sinterklaas en de vlucht door de lucht © Erik van Wegen / TDMP

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand 'nee' zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan?

Familiefilm van Armando de Boer, met Yenthe Bos, Wilbert Gieske, Marijn De Valck en Tim de Zwart

Sinterklaas en de vlucht door de lucht
is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Sinterklaas en de wakkere nachten

Sinterklaas en de wakkere nachten © KFD

Een vreemd lawaai weerklinkt boven de daken van huizen waar Sinterklaas en Zwarte Piet 's nachts over wandelen. De inwoners zijn boos op Sint, want ze denken dat hij het lawaai veroorzaakt.

Het nachtelijk lawaai bestaat uit allerlei geluiden: van belgerinkel tot knallende ballonnen en zelfs een drumstel. Nacht na nacht liggen de arme bewoners van de huizen in de buurt wakker. Ze zijn boos, want ze denken dat de Sint het kabaal veroorzaakt. Toevalligerwijs baat de gewiekste zakenvrouw Frutselia een winkeltje uit met speciale slaapmiddeltjes, dat sinds het nachtlawaai verrassend goed draait. Sinterklaas is triest door de hele situatie, en er zit voor hem maar één ding op: zijn onschuld bewijzen.

Familiefilm van Stijn Coninx, met Jan Decleir, Frans Van der Aa, Els Dottermans, Pieter Embrechts, Lucas Van den Eynde, Adriaan Van den Hoof, Warre Borgmans, Evelien Bosmans, Karlijn Sileghem, Jonas Van Geel en Stefaan Degand. Het scenario is van de hand van Hugo Matthysen.

Sinterklaas en de wakkere nachten
is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Sint

Sint © XYZ Films

In deze Nederlandse horrorfilm van Dick Maas (De Lift, Amsterdamned, Flodder)  herrijst de vermoorde St. Niklas, een brute plunderaar uit de middeleeuwen, op 5 december uit de dood om wraak te nemen. Over de nogal griezelige affiche ontstond toen de film uitkwam in 2010 heel wat commotie, zo erg zelfs dat collega-regisseur Johan Nijenhuis de poster wilde laten verbieden. Tevergeefs.

St. Niklas is een in ongenade gevallen bisschop uit de middeleeuwen. Hij trekt samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen handen nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak. Eens om de 32 jaar, bij volle maan op 5 december, herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om brute wraak te nemen en dood en verderf te zaaien in Amsterdam. Geen pakjesavond, maar pak- avond dan, met een Sinterklaas met een verbrand, half vergaan skelettenhoofd, die met zijn bende moordende pieten de straten onveilig maakt. Frank en zijn vrienden worden het zoveelste slachtoffer van de ondode sint en zijn helpers. Frank overleeft de aanval en wordt gedwongen de strijd met St. Niklas aan te gaan. Een achtervolging over de besneeuwde daken van Amsterdam vormt een van de hoogtepunten van de film.

Horrorfilm van Dick Maas, met Huub Stapel, Egbert Jan Weeber, Caro Lenssen, Kees Boot, Madelief Blanken, Bert Luppes, Cynthia Abma en Barbara Sarafian

Sint
is nu te zien op Netflix

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus en geniet van € 2 korting!


Bekijk ook:
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 november)
Tv-tips van de week (25/11 t.e.m. 01/12)
Black Friday-actie: deze films uit de Op aanvraag-catalogus bekijk je voor 1,49 euro
Deze films en series serveert Netflix in november
Music Maestro

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Er gaat geen maand voorbij zonder afscheid te moeten nemen van enkele muzikale grootheden. Een in memoriam.

AB Canape: New Wave rock van The Cure

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canape: sfeervolle genremix van The Cat Empire

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Canvas selecteert: een bloemlezing van de Koningin Elisabethwedstrijd

Nu de prestigieuze Koningin Elsabethwedstrijd deze jaargang uitgesteld is, komt Canvas met een alternatief op de proppen. De cultuurzender grasduinde in de geschiedenis van het concours en zendt het k

AB Canapé: de oorstrelende indietronica van gouden trio Alt-J

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

'Topickx of the week' - Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

Mel B, van Spice Girl tot X Factor

Mel B doet bij iedereen een belletje rinkelen als voormalig lid van de Spice Girls. Toch houdt ze zich tot op de dag van vandaag op in de muziekwereld, zij het voornamelijk als jurylid bij talentensho

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: de experimentele postrock van Son Lux

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Willy geeft Belgische artiesten duwtje in de rug

Het zijn geen fijne tijden voor artiesten, zeker niet nu alle massa-evenementen gedurende deze zomer zijn afgezegd. Radiozender Willy steunt artiesten al vanaf het begin van de coronacrisis en lanceer

Sport in de kijker

Deze iconische sportgebaren ondersteunen de strijd tegen discriminatie

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd, die geweldadig om het leven werd gebracht door een blanke politieagent in Minneapolis, staan de Verenigde Staten in rep en roer. Het lokte afgelopen week

One day, one goal: de raket van Benjamin Pavard bevrijdt Frankrijk

Net geen twee jaar geleden vestigde Benjamin Pavard definitief zijn naam door een magistraal doelpunt te scoren in de achtste finales van het WK in Rusland. Een keerpunt in het toernooi voor de Franse

Mythische Kop verschaft Anfield aura van onoverwinnelijkheid

De mythische voetbaltempel Anfield ademt voetbal. Onder impuls van de steeds passionele en rumoerige Kop worden de bezoekers van meet af aan bij de keel gegrepen. Maar The Reds zijn niet altijd de vas

De ultieme elf van de Rode Duivels: de centrale middenvelder (1/2)

We zijn intussen toe aan de achtste aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels. Ook vandaag laten we jullie kiezen uit vier voormalige en huidige internationals. Nu is he

Lance Armstrong: "Het kon erger. Ik kon Floyd Landis zijn en elke dag ontwaken als een stuk stront"

Na het eerste deel vorige week legt deel 2 van de documentaire "Lance" de glorieperiode en de graduele ondergang van Lance Armstrong bloot. Ook al lijkt The Boss bij momenten gelouterd te zijn, toch s

"Waarom altijd ik?" Bad boy Balotelli gooit steevast eigen ruiten in

In de zevende aflevering in onze rubriek 'Enfants terribles' is het opnieuw tijd voor een opvallende verschijning in de voetbalwereld. Met Mario Balotelli lichten we er misschien wel een van de meest

On this day: Spanje rouwt om overleden voetballer José Antonio Reyes

Er zijn van die dagen waarvan je hoopt dat ze zo snel mogelijk passeren. 1 juni zal voor altijd zo’n dag blijven voor de familie van José Antonio Reyes. Het is namelijk dag op dag een jaar geleden dat

One day, one goal: Sony Anderson rondt collectief meesterwerk van Lyon af tegen Inter

We moeten al terug naar de vroege jaren 2000 om de hoogdagen van Lyon te herbeleven. De club werd in die periode zeven keer na elkaar kampioen in Frankrijk. Les Gones schitterden daarnaast ook op het

Gent snoept rivaal Club Brugge op nippertje tweede plaats af in eerste play-offjaar

2010 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de play-offs hun intrede deden in het Belgische voetbal. Anderlecht zou met enig gemak kampioen worden, maar de strijd om de tweede plaa

One day, one goal: het geniale puntertje van Ronaldinho

De legende van Ronaldo de Assis Moreira, aka Ronaldinho, staat in de annalen van de voetbalgeschiedenis gebeiteld. Op 8 maart 2005 toonde de Braziliaanse baltechnicus een glimp van zijn klasse, ditmaa

De ultieme elf van de Rode Duivels: de rechtermiddenvelder

In de zevende aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels laten we je opnieuw kiezen uit een viertal voormalige en huidige Rode Duivels die naam en faam maakten op de posi

Ons wielerjargon: de bezemwagen, de schrik van elke sprinter

De coronacrisis bezorgde dit voorjaar menig wielerliefhebber een aantal teleurstellende maanden. Om het lange wachten toch enigszins te verzachten, laten we bij Proximus Picxk elke week ons licht schi

Focus op films, series & tv

Deze biopics brengen hulde aan historische figuren uit de wereldgeschiedenis

Vanavond is op CAZ de grandioze biopic 'Darkest Hour' te zien, met Gary Oldman in de hoofdrol van de weerbarstige staatsman Winston Churchill. Biopics bestaan in alle soorten, maten en gewichten, maar

The Muscles from Brussels verovert Hollywood in de jaren 90

Als je een Amerikaan vraagt wat ze over België weten, komt Jean-Claude Van Damme gegarandeerd als een van de eerste zaken ter sprake. De filmster met roots in Brussel schopte het eind de jaren 90 tot

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een greep uit het aanbod voor deze week.

'The Batman' en de 'Batmobiel': een evolutie van ruim 80 jaar

Na de 'Batman'-trilogie met Christian Bale als hoofdrolspeler ligt de lat zeer hoog voor zijn opvolgers, vraag dat maar aan Ben Affleck… Robert Pattinson waagt er zich alvast aan en de 'Batman'-fans k

Het avontuur lonkt met deze films!

De kans lijkt klein dat we deze zomer verre reizen zullen kunnen maken, maar proeven van het avontuur kan gelukkig wel bij Proximus Pickx. In onze op aanvraag-catalogus groepeerden we enkele films die

Dit zijn de 10 meest bekeken series op Netflix in de maand mei

Netflix behoort tot de grote winnaars van de lockdown. Het platform was voor vele gebruikers het middel bij uitstek om de verveling tegen te gaan. Hieronder een overzicht van de 10 series die de Belge

Reizen Waes: de donkere en speelse kant van Japan

Tom Waes trok in februari voor Reizen Waes naar Japan en door de uitbraak van het coronavirus bleef het bij die ene buitenlandse reis. Vorige week kon je deel één bekijken, deze keer was het tijd voor

Deze kindsterren vochten voor hun rechten

Vandaag vieren we de Internationale Dag van het Kind, een feestdag waarop we de rechten van het kind extra in de kijker zetten. Voor deze gelegenheid belichten we de prille carrières van enkele kindst

The Thin Red Line: Dit zijn de beste 5 oorlogsklassiekers

Vanavond zendt CAZ om 20.40 uur de oorlogsfilm ‘The Thin Red Line’ uit. Deze film met Sean Penn, Jim Caviezel, Nick Nolte, Elias Koteas en Ben Chaplin won een Gouden Beer en wordt door regisseur Marti

Niet te missen op tv (1 juni - 7 juni): 4 x het leven zoals het is

De realiteit overtreft de fictie

Cinemajargon: director’s cut

Flashback, sequel, cliffhanger… Nadat we deze begrippen voor je ontleedden, legt Proximus Pickx deze week uit wat ‘The Director’s cut’ betekent. Een speciaal recht dat in de cinemawereld enkel aan reg

Vijf sterren die dankzij Tiktok aan populariteit winnen

Jonge adolescenten die een nieuw sociaal netwerk ontdekken, het zorgt er telkens weer voor dat nieuwe sterren oprijzen. Of het nu gaat om bestaande sterren die nog populairder worden via een eigen acc

Nieuws van het esports-front

Esportskalender: juni

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! De maand juni wordt gekenmerkt door continuïteit en play-offs. Voor de

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 2

De tweede van drie speeldagen staat voor de deur en sommige spelers kunnen zich al geen nederlaag meer veroorloven. Andere spelers kunnen zich dan weer nu al plaatsen voor de volgende ronde.Abdullah W

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.In poul

G2 Esports European Brawl II: de Belgen blijven verbazen op Valorant

Sinds de komst van de game Valorant blijven verschillende Belgen zich onderscheiden op het internationale toneel. Dit was opnieuw het geval tijdens de European Brawl II, georganiseerd door de organisa

Belg Nivera is Frans kampioen op CSGO

Nivera, de jonge Belgische profspeler is met Team Heretics Frans kampioen geworden op Counter-Strike tijdens het ECN. Na een quasi perfect seizoen (13 overwinningen tegenover één nederlaag in dit seiz

Rainbow 6 Benelux League: mCon en uX gaming strijden om het laatste kwalificatieticket

Naarmate het einde van de groepsfase nadert, kennen meer en meer ploegen hun verdict. Terwijl drie teams nu al zeker zijn van de play-offs, zijn drie andere reeds uitgeschakeld. Een van de kleine nieu

NumberOne CSGO: Lamif en TheDice blijven aan de leiding, Clear veegt de nul weg

Terwijl Lamif en TheDice ongeslagen aan de top van het Legend Stage-klassement blijven, heeft Clear zijn eerste puntje beet in deze competitie op Counter Strike: Global Offensive. Naarmate de weken vo

Top 5 wedstrijden Regular Season van de Proximus ePro league

Het reguliere seizoen zit erop en we bleven zeker niet op onze honger zitten. In totaal hebben we 120 wedstrijden gezien. Wedstrijden die spannend waren, leuk om volgen en waarin vaak ook mooie doelpu

De Belgian League is terug! Wie onttroont Sector One?

Zoals beloofd maakt de Belgische competitie op League of Legends zijn comeback voor de zomereditie. Vijf teams hebben hard gewerkt en zich voorbereid op één enkel doel: de reus Sector One onttronen. N

Kortrijk-speler Manse: “Mijn profiel paste heel goed bij de club”

Na de ontmoeting met REGO en Nycom hebben we een afspraak met Manse “Manse01” Bogaerts, de speler die al twee seizoenen lang de kleuren van KV Kortrijk vertegenwoordigt. Zonder echt te hebben gedroomd

NumberOne: Lamif springt naar de eerste plaats, ook TheDice blijft ongeslagen

Speeldag drie van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive is afgewerkt. Twee teams blijven ongeslagen, drie andere teams moeten hun eerste overwinning nog boeken. De avond begon opni

Italië wint eEuro 2020 op Pro Evolution Soccer

Italië is reeds een grote natie in het traditionele voetbal en is nu ook de Europese kampioen van de virtuele velden. De Squadra Azzura won het eEuro 2020-evenement dat werd georganiseerd op Pro Evolu

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.