Grizzy en de lemmings, nieuwe afleveringen op Boomerang!

Films | In december trakteert Boomerang op gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de lemmings, een grappige animatiereeks over een beer die rust wil en een handvol druktemakers die hem dat niet gunnen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ken jij de beer Grizzy al? Hij woont in een prachtig natuurpark in Canada en probeert daar een rustig leventje te leiden. Als de boswachter weg is, neemt Grizzy zijn intrek in diens huis en profiteert hij er van alle gemakken: een gemakkelijke zetel, airconditioning en niet te vergeten, een goed gevulde keuken. Maar … Grizzy is daar niet alleen. Zijn luilekkerleven in het huis van de boswachter wordt grondig verstoord door een paar lemmings. Op het eerste gezicht zijn ze schattig en onschuldig, maar ze zetten de boel helemaal op zijn kop! Het hele huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten…



Elke dag om 15.20 uur kun je genieten van gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de lemmings op Boomerang.
 
Deze zender is inbegrepen bij de tv-optie Family van Proximus Pickx en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 43 en in Brussel op kanaal 293. Ook bestaande klanten van de tv-optie All Kids kunnen genieten van Boomerang.
 
Family

De Family tv-optie is er voor het hele gezin, met 19 themazenders voor groot en klein: film- en seriezenders, muziek voor alle smaken, verbluffende documentaires, en de favoriete tekenfilms en series voor kinderen.
 
Meer info over de tv-opties van Proximus Pickx? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top