Dragons - Antwerp live op Proximus Sports

Sport | Op de achtste speeldag van de Belgian Men Hockey League kan je zondag live kijken naar de wedstrijd tussen Dragons uit Brasschaat en Antwerp.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kersvers Gouden Stick Florent Van Aubel won vorige week met zijn Dragons op het veld van Herakles en blijft zo in de running voor een plaats in de Play-offs in groep A. Volgende tegenstander van de club, met ook Red Lions Manu Stockbroeckx en Cédric Charlier, is Antwerp, de rode lantaarn in groep B. Het team van coach Glenn Simpson kon nog geen enkele wedstrijd winnen dit seizoen. In de derby tegen Braxgata ging het vorige week nog met 1-5 thuis de boot in. Gaat het beter op het veld van Dragons?

Dragons - Antwerp is zondag vanaf 12u25 live te bekijken op Proximus Sports 2.

Volg het beste van de nationale hockeycompetitie live op Proximus Pickx met de All Sports tv-optie. Meer info over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top