Verliezen is uit de boze als 49ers en Packers elkaar deze week treffen in de NFL

Sport | Week 12 in de NFL begint met een duel in de AFC South tussen Houston en Indianapolis, een treffen dat kan beslissen over het kampioenschap van de divisie. Maandag is er de clash tussen San Francisco en Green Bay: de verliezer gaat het einde van het seizoen in met heel wat druk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Houston Texans – Indianapolis Colts

De Texans en de Colts staan nog maar eens nek aan nek aan de kop van AFC South. Vorig seizoen won Houston de divisie, maar Indianapolis won hun duel in de eerste ronde van de play-offs. Momenteel hebben de twee ploegen dezelfde prestaties neergezet (6-4). In de eindafrekening kan de uitslag van dit duel dus het verschil maken.

Onze prognose: zege van de Texans
 
New England Patriots – Dallas Cowboys

Vorige week wonnen de Patriots van de Eagles en deze week staan ze opnieuw tegen een titelkandidaat uit de NFC East: de Dallas Cowboys. Aanvallend kende de ploeg uit New England enkele mindere prestaties, maar de verdediging blijft uiterst stevig. Met Dak Prescott, Ezekiel Elliott en Amari Cooper beschikt Dallas over de wapens om hen in moeilijkheden te brengen, maar thuis zijn de Pats vaak niet te vermurwen.

Onze prognose: zege van de Patriots
 
San Francisco 49ers – Green Bay Packers

Enkele weken terug leken de 49ers en de Packers af te stevenen op de titel in hun divisie. In hun spoor hebben ze allebei een concurrent die het volhoudt. De Seahawks staan op één zege van de 49ers en de Vikings (die deze week vrij zijn) komen op gelijke hoogte van de Packers als Green Bay verliest. De verliezer van deze wedstrijd doet dus een slechte zaak, want die krijgt te maken met extra druk in de laatste rechte lijn van het seizoen.

Onze prognose: zege van de Packers
 
Het programma van de week in de NFL:
Vrijdag 22/11 om 2.20 uur 

Houston Texans – Indianapolis Colts (Eleven Sports 2, heruitzending om 17.20 uur)
Zondag 24/11 om 22.25 uur
New England Patriots – Dallas Cowboys (Eleven Sports 3, heruitzending maandag om 16.45 uur op Eleven Sports 2)
Maandag 25/11 om 2.20 uur 
San Francisco 49ers – Green Bay Packers (Eleven Sports 2, heruitzending om 10 uur en dinsdag om 21 uur)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top